17 Jun, Monday
0° C
TOP

Confesiunile unui câine

Deşi e destul de last minute, vreau să vă aduc în atenţie desfăşurarea unei piese de teatru care va avea loc în această seară.

Aşa cum reiese şi din titlu, piese se numeşte “Confesiunile unui câine”, iar punerea ei în scenă are ca scop problematizarea cetăţenilor în ceea ce priveşte situaţia câinilor fără stăpân. Piesa are ca subiect “lecţia de supravieţuire a unui căţel, cu o poveste de viaţă care l-a făcut celebru. Mărturisirile personajului  sunt făcute cu înţelepciune, umor, ironie, autoironie, cu ceea ce am putea numi “mentalitate canină””.

Într-adevăr situaţia câinlor fără stăpân a luat amploare de ceva vreme încoace şi pare să nu mai aibă capăt. Tentativa de sensibilizare îndeosebi a tinerilor este binevenită, iar astfel de activităţi de educare în orice domeniu, educare să fie, vor primi mereu sprijinul nostru. Întreaga scenetă face parte dintr-un proiect mai amplu numit  “Manifest canin în sala de lectură” de aceea vom încerca să vă mai anunţăm şi de alte manifestări din cadrul acestuia.

Piesa va fi jucată, cum spuneam şi la început, astăzi de la ora 18.00 în Sala Mică a Palatului Culturii din Târgu-Mureş. Vizionare plăcută.

Post a Comment