Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
35° C
TOP
corbu

CORBU pornește în turneu cu Blana con Dios. Starea 23.

CORBU pornește în turneu cu Blana con Dios. Starea 23.

Turneul îi este dedicat lui Constantin Brâncuși, născut pe 19 februarie 1876, conceptul din spatele acestuia fiind legat de pasiunea lui Brâncuși pentru viori. Astfel, prin acest turneu CORBU face conexiunea între muzică și sculptură.

„Eu am făcut piatra să cânte pentru umanitate. Sculptura: Muzică în nemișcare. Muzica: sculptură în desfășurare.”

 Constantin Brâncuși

Blana con Dios. Starea 23 nu este un concert, nici un stand up, nici un spectacol, nici un performance, ci starea 23. Starea 23 este oameni șʾou. Starea 23 face trecerea de la legendă la vis, de la prejudecăți la dizolvarea lor, de la vizual la sunet, de la false credințe la autenticitate.
Starea 23 este starea de grație a artistului care nu încetează să creeze.

Sergiu Corbu Boldor este inițiatorul și coordonatorul Proiectului muzical CORBU. Este cunoscut în lumea muzicală pentru formația de punk acustic folcloric medieval AD HOC. A urcat pe scenele naționale și internaționale, performând la vioară, împreună și alături de nume ca: Phoenix, Celelalte Cuvinte, Partizan, Dirty Shirt, Hara, farfarello, Haggard, Gabriela Cilmi, Macy Gray, Guano Apes.

CORBU va ajunge la noi în oraș marți, 18 februarie 2020, la Teatrul Scena – Bastionul Croitorilor, cu începere de la ora 19:23!

Bilete prin Entertix  👈🏻

Acces general: 23 lei

Acces elevi/ studenți/ pensionari: 13 lei

CORBU – Blana con Dios, turneu Brâncuși te așteaptă! 😉

Post a Comment