Târgu Mureş
23 Apr, Tuesday
17° C
TOP

Critical Mass

CriticalMass

Sambata, 24 septembrie, se organizeaza la Targu Mures Critical Mass. Acest eveniment se organizeaza de mai multi ani in Saptamana Europeana a Mobilitatii. Traseul este aprope nemodificat, se pleaca de la Sala Polivalenta si se trece prin toate cartierele orasului (anul acesta si in Unirii) si sosirea este la Farmacia de Bere, langa Weekend. Organizatorii se asteapta la 1000 de participanti. Evenimentul are si o pagina de Facebook aici. programul, pe care il puteti citi si aici este:

21-23 septembrie:

Pe malul Muresului in apropierea Farmaciei de Bere va fi amplasata un perete artificial pentru catarat si un parc de aventura. Programul se va desfasura intre orele 16:00 si 20:00. Daca debitul Muresului va fi suficienta, va avea loc si un program de caiac. Participarea la toate evenimentele ale Saptamanii Mobilitatii va fi gratuita. De siguranta participantilor se va ocupa Serviciul Public Salvamont din judetul Mures.

24 septembrie:

Intre orele 10:00 si 13:00 va avea loc un concurs de indemanare pe bicicleta pentru copii organizate in doua categorii de varsta, 8-13 si 14-18. Castigatorii vor primi premii valoroase, printre care si o bicicleta. Numarul participantilor este limitat, 30 de locuri in fiecare categorie.

La ora 15:00 ne adunam in fata Salii Polivalente, iar la 15:30 va incepe marsul propriu zis, Critical Mass-ul. Ca si in anii precedenti, tricourile, abtibildurile, painea cu untura si apa minerala sunt din partea organizatorilor.

De la ora 18:30 pana la ora 19:00 va fi organizat un show interesant de biciclete, unde vom vedea acrobatii extreme pe BMX si MTB.

De la ora 19:00 va incepe o prezentare cu titlul ‘Europa pe doua roti’, urmata de o vizionare de film, iar la final un V.I.P. party, la care din pacate, din cauza circumstantelor se pot duce numai cei cu invitatie.

25 septembrie:

Ziua excursiilor.

Prima excursie va fi la Scaunul Domnului. La ora 07:30 doua autobuze pornesc spre Deda-Bistra. Transportul este gratuit, insa numarul locurilor este limitat. Desigur, se poate veni si cu masina proprie sau cu trenul.

A doua varianta ar fi o tura pe bicicleta de la ora 10:00 de la Farmacia de Bere pana la Glodeni (data s-ar putea modifica in functie de conditiile meteo). Participantilor li se asigura apa minerala si slanina pentru prajit.

Cateva poze de la editiile precedente:


Post a Comment