Târgu Mureş
29 Feb, Thursday
14° C
TOP

Cros caritativ “Mos Nicolae”

Anul trecut prin decembrie am observat o grămada de oameni cu căciuli roșii in centru. Nu am știut ce se intampla, am aflat mai târziu că a fost organizat un cros caritativ. Anul acesta se organizează acest cros din nou în data de 8 decembrie:

Fi și tu Moș Nicolae!

Participă la Crosul caritativ „Moș Nicolae” organizat de UDMR Tîrgu Mureș și Serviciul de Ajutor Maltez din România în 8 decembrie 2013 in Piața Trandafirilor de la ora 13.00. Donațiile participanților vor asigura pâinea în fiecare zi pe masa nevoiașilor. În prezent Serviciul de Ajutor Maltez din România asigură această pâine zilnică pentru 20 de familii. Crosul caritativ ar dori să dubleze numărul familiilor care vor beneficia în 2014 de câte o pâine zilnic.
Crosul caritativ ”Moș Nicolae” nu este un concurs, cei care doresc să ajute pot înconjura Piața Trandafirilor alergând, plimbându-se sau pe roți. Nu vor fi câștigători, aceasta este o posibilitate ca participanții să-și manifeste solidaritatea cu cei mai dezavantajați decât ei.
Dacă vom fi mulți și fiecare va dona minim 5 lei, atunci am învins și va fi pâine pe masa copiilor și vârstnicilor nevoiași. Bineînțeles sunt binevenite și donații mai mari.
Participarea la Crosul caritativ ”Moș Nicolae” se face prin înregistrare la standul de pornire care va fi amplasat în fața Pței Teatrului, acolo se pot prelua și șepcile Moș Nicolae.
Startul are loc duminica, 8 decembrie la ora 13.00, înregistrarea la fața locului începând cu ora 12.00Fiecare participant să mai aducă cu el minim încă un participant pentru ca Piața Trandafirilor să fie plin cu Moși!

Informații suplimentare se pot obține la tel: 0265-267116, e-mail: office@rmdszmarosvasarhely.ro și tel: 0265-217799, e-mail: muresmaltez@yahoo.com.

Post a Comment