Târgu Mureş
21 Sep, Tuesday
10° C
TOP

Crosul Companiilor 2014!

Toamna se numără atleții! 😀

Runners Club organizează în luna septembrie Crosul Companiilor care va avea loc în 4 orașe, unul dintre acestea fiind și Târgu Mureșul!

În data de 28 septembrie 2014 Târgu Mureș găzduieşte prima ediţie a Crosului Companiilor!

Evenimentul este o competiţie sportivă cu specific organizaţional, este un eveniment social, dedicat exclusiv angajaţilor companiilor. Aceştia se vor întrece în alergareprobe individual şi pe echipă, pe un circuit creat pe străzile din centrul oraşului.

Startul – ora 10:00 în Piața Victoriei, traseul:  Piața Victoriei (Primărie) – Piața Trandafirilor (întoarcere prin fața Catedralei Mari) – Piața Victoriei (întoarcere prin fața Romtelecom ) -Piața Victoriei ( Primăriei) – FINISH.

Traseul se va parcurge de 3 ori, iar distanţa totală măsoară aproximativ 5 km (distanță puțin confuză: pe afiș specificați 5 km, în descriere 6km, pe site-ul oficial 6km…poate vom afla de la alergători la finish!) :))

Crosul Companiilor promovează un stil de viaţă sănătos având şi valenţe educative care ţin de trăsăturile unui angajat model. Astfel, crosul devine un cadru optim pentru manifestarea şi promovarea unor valori precum responsabilitate, afirmare, spirit de echipă, corectitudine, fiind o punte de legătură şi comunicare între participanţi cu interese similare.

Evenimentul va fi completat de reprize muzicale, fiind pigmentat cu sesiuni de încălzire şi cu festivităţi de premiere.

Companiile care doresc să își înscrie angajații la cros o pot face sâmbtătă, 27 septembrie în intervalul orar 10:00 – 13:00 la Clubul Enjoy Sports  – str Gh Doja, pasajul Mocca.

Pentru înscriere se va achita o taxă de participare de 60 de lei/participant și fiecare alergător va depune declarația pe proprie răspundere completată, semnată și ștampilată cu ștampila companiei. Kit-urile de participare se elibereaza doar pe baza acestei declarații și conțin tricoul oficial al evenimentului, chipul de cronometrare, numărul de concurs, produs Powerade și medalie la finish.

Ridicarea kit-urilor de participare se poate face sâmbătă 27 septembrie între orele 10:00 – 13:00 de la Clubul Enjoy Sports sau duminică 28 septembrie, în intervalul orar 7:00 – 8:00 din zona de Start a Crosului, la Primăria Municipiului Târgu Mureș.

Angajaţii companiilor din toate ariile de activitate sunt aşteptaţi la start! 🙂

Fii voluntar și alătură-te echipei de organizare, completează formularul de aici !

Spor concurenților! 😀

Post a Comment