Târgu Mureş
19 Jun, Wednesday
26° C
TOP

Crown Coffee No.3

Soțul meu mă întreabă mereu de ce aleg să beau cafea de la brand-urile consacrate de cafenele în loc să încerc noi cafele din locații mai puțin cunoscute? Răspunsul meu este simplu și de fiecare dată același: calitate și familiaritate.

Cu aceste două calități ne-au întâmpinat până acum lanțul de cafenele Crown Coffee din Târgu Mureș. Acum chiar că îl pot numi lanț de cafenele având în vedere că astăzi a avut loc inaugurarea celei de-a 3-a locații marca Crown Coffee.

 

Această nouă locație vă așteaptă pe strada Secuilor Martiri, vizavi de fosta Poștă.

 

De ce această locație?

 

Pentru că am vrut să acoperim o suprafață cât mai mare din oraș și deoarece cartierul 7 noiembrie este unul dintre cele mai interesante cartiere, cu un spațiu verde semnificativ dar, din păcate, un cartier oarecum subdezvoltat,

ne-a mărturisit Horațiu Marton, unul dintre proprietari.

 

Aceeași ambianță, același meniu, același mod prietenos și relaxat de servire dar într-un spațiu mult mai mare atât la interior cât și la exterior. O curte generoasă în fața cafenelei unde clienții se pot relaxa la umbra unor umbreluțe multicolore.

 

Această locație, cea de-a 3-a, era în plan de ceva timp și trebuia deschisă neapărat anul acesta, deoarece vrem să ne dezvoltăm și să progresăm ca în viitorul apropiat să putem crea o franciză la nivel național.

a adăugat Horațiu.

Noua locație are la bază design-ul cu care ne-a obișnuit Crown Coffee dar cu câteva elemente cheie în plus. Pianina vopsită roz care este veche de 200 de ani, grafitti-ul creat special de Black Book, parchetul aplicat strategic pe tavan, deasupra barului și logo-ul personalizat de pe perete sunt acele elemente care dau o notă aparte noii cafenele.

 

De unde s-au inspirat pentru designul noii locații?

De la atotștiutorul Pinterest și din orice altă sursă disponibilă în jurul lor. Nu au avut un designer cu care au colaborat, este pur și simplu munca lor și ne plac toate aceste elemente inedite pentru o cafenea.

 

 

 

Urmează o locație Crown Coffee no. 4?

 

Nu în viitorul apropiat dar, între timp, vă puteți bucura de toate cele 3 locații și neapărat să-i faceți o vizită celei mai noi dintre ele.

Lăsați-ne părerea voastră despre locația din 7 noiembrie în comentarii la această postare.

 

Because Crown Coffee is always a good idea!

Photo credit: Andreea Ilieș

 

 

 

    Crown Coffee 7 Noiembrie

  • Str. Secuilor Martiri, Tîrgu Mureș
  • 0770 313 052
  • Luni-Vineri: 07:00–17:00
  • Sâmbătă: 09:00–15:00 Duminică: închis

Post a Comment