Târgu Mureş
16 Jun, Sunday
18° C
TOP

Crown Coffee No.2

DISTRIBUIE:

Te pui la somn cu gândul la ea… Te trezești și vrei să o vezi acolo, cum îți zâmbește, cum îți face ziua mai bună, mai senină și însorită. Te pregătești de serviciu/școală repede, repede și pornești cu pași grăbiți spre ea! Nimic nu este clar, nu se aliniază până nu…până nu este, și în această dimineață, a ta! Ajungi, îți aștepți frumos, dar fără răbdare, rândul, o ceri….aștepți și….și a ta este!! Caldă, nici prea slabă dar nici prea tare, exact așa cum îți place… ah… iei cu grijă prima gură și….ziua poate să înceapă!  😀

Este cafeau ta, cafea Crown Coffee de care te-ai îndrăgostit fix acum un an și…un an și patru luni…Este cea care îți zâmbește și cea care te face să zâmbești, cea care îți deschide ochii și îți dă energie, este yam yam-ul tău!

Și pentru că sunteți mulți iubitori de Crown Coffee și ați cerut un al doilea Crown, iată că îl și aveți! 😀

Mai mare, mai aerisit, mai luminos daaar… la fel de prietenos, de aromat, de revigorant ca și al său ”părinte”.

 

Crown Coffee Tudor te așteaptă cu aceeași bună cafea cu care te-ai obișnuit, aceleași prețuri, aceeași specialitate, schimbătoare, a lunii, cu paharele vesele…din ce în ce mai vesele și, fără doar și poate, cu zâmbetele prietenosului personal!

Conceptul Crown Coffee a rămas în picioare, circuitul s-a păstrat, acesta funcționând foarte bine (îl poți confirma sau…infirma oricând), se servește tot cafea To Go dar această nouă locație îți oferă posibilitatea de a și sta la o vorbă scurtă împreună cu a ta gașcă de prieteni. Aproximativ 22 locuri, la side tables sau masa centrală îți stau la dispoziție. Nu vei sta la vorbă cu o ceșcuță de cafea în față ci cu paharele Crown (am spus că s-a păstrat conceptul, nu?) 😀

 

 

 

 

 

 

Vedeta este… expressorul personalizat (alb + roșu), italian pe nume Faema. Da, a venit tocmai din Italia pentru a-ți oferi de fiecare dată o cafea bună, dar bună.

 

Prăjitoria, la vedere, este defapt locul de unde pornește toată aroma Crown Coffee-ului. Două prăjitoare mari și falnice fac ca fiecare bob de cafea să fie exact așa cum trebuie.

Peretele vegetal, toate acele pahare Crown luminate, amenajarea fresh și prietenoasă, apetisanta patiserie de la GranPan Dor și gustoasele sandwich-uri de la Country Pub, toate te așteaptă dis de dimineață până dincolo de apusul soarelui.

Puncte minus? 

La cererea târgumureșenilor din cartierul Tudor… bifat!

Locuri de parcare…bifat!

Reclama afară, luminată, la vedere, culorile specifice și bine cunoscuta ”crown”… bifat!

Echipă faină, rapiditatea serviciilor, prețuri bune, curățenie…bifat!

Cafea bună, patiserie și sandwich-uri proaspete…bifat!

Nu, nu am minusuri de punctat! 😀

Să Crown Coffee-uiți veseli și voioși zi de zi! 😀

P.S: echipa Crown, vă provoc: ce ziceți de pahare vesele și sezonier desenate (vin și cu inspirație dacă vreți!) 😀

Credit foto: Dorin Bonta  www.dorinbonta.ro
și Grávuly Vilmos Szilárd

    Crown Coffee Tudor

  • Strada Infrățirii nr.27, Tîrgu Mureș
  • 0770 313 052
  • Luni-Vineri: 07:00–17:00
  • Sâmbătă: 09:00–15:00

Post a Comment