18 Jun, Tuesday
0° C
TOP
cineplexx

Cu aplicația Cineplexx, ai filme cadou!

Ești pregătit pentru filme gratuite anul acesta la Cineplexx?🍿🍿🍿

Odată cu vacanța mare și temperaturile ridicate care ne vor asalta în următoarele luni, publicul cinefil primește motive nelimitate și irezistibile de a se opri în fața marilor ecrane de la Cineplexx, unde este așteptat cu cele mai tari filme, experiențe memorabile și recompense în bilete cadou cât e vara de lungă.  

În perioada 15 iunie – 15 septembrie, în rețeaua de cinematografe Cineplexx, are loc promoția „BlockBuster Summer” care îi recompensează cu bilete cadou pe toți cei care își folosesc aplicația gratuită de mobil a cinematografului la oricare dintre super filmele selectate. Astfel, fiecare bilet din aplicație primește 1 sticker gratuit. Odată adunate cinci stickere, ele pot fi preschimbate într-un bilet gratuit la orice film din program până pe 30 septembrie 2023. Taloanele care trebuie completate cu stickere se vor ridica din cinema.   

Aplicația Cineplexx este disponibilă gratuit pe iOs și Android și poate fi folosită în toate cinematografele Cineplexx – Băneasa, Titan, Sibiu, Satu-Mare și Târgu-Mureș.

Filmele blockbuster incluse în campania de vară de la Cineplexx sunt: 

„The Flash” din 15 iunie

„Indiana Jones and the Dial of Destiny” din 29 iunie

„Mission: Impossible Dead Reckoning Part 1”  din 12 iulie

„Barbie” din 19 iulie 

„Blue Beetle” din 16 august

„The Equalizer 3” din 28 august

„The Nun 2” din 6 septembrie

Mai multe informații despre condițiile de participare și regulamentul campaniei pot fi găsite pe site-ul www.cineplexx.ro sau la casele de bilete din cinematograf. 

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania operează în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România, unde acesta deține cinci locații – Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.   

Post a Comment