Târgu Mureş
30 May, Thursday
13° C
TOP

Cultură & Gastronomie ∙ Istorisiri și rețete evreiești

Dacă pe data de 10 aprilie cei de la B.EAT – The rhythm of food au de gând să ne încânte cu o degustare de vin din județul Prahova, în seara următoare ne pregătesc bucate tradiționale ale comunității evreiești. Evenimetul începe de la ora 18 și este dedicat comunității evreiești din Târgu-Mureș și bineînțeles tuturor gurmanzilor sau căutătorilor de noi experiențe culinare.

Întâlnirea face parte din seria ‘Cultură & Gastronomie în Târgu Mureș’, prin care organizatorii își propun să aducă în prim plan istoria comunităților locale, prin vizitarea unor puncte de interes cultural, acompaniate de istorisiri despre viața acestor comunități și însoțite de povești de gastronomie și degustări de preparate locale pregătite după rețete vechi.

Întâlnirea va debuta cu o vizită la Sinagoga Status Quo Ante din Târgu Mureș și Muzeul Evreiesc, condusă de domnul Vasile Dub, președintele Comunităţii evreieşti din Târgu Mureş și se va încheia cu o cină cu ingrediente locale și rețete evreiești, găzduită de B.EAT – The rhythm of food.

Locurile sunt limitate la 10 persoane. Participarea se face doar pe bază de rezervare, fie printr-un mesaj pe pagina comunității Slow Food Târgu Mureș ∙ Marosvásárhely, fie la numărul de telefon 0740002655.

Taxa de participare: 50 lei/persoană.

Sunteți așteptați cu drag!

Post a Comment