17 Jun, Monday
0° C
TOP

Cultură & Gastronomie ∙ Pe urmele familiei Haller

Cultură și gastronomie pe urmele familiei Haller. O seară cu gust și rafinament 🙂

Slow Food Târgu Mureș te invită joi, 27 iunie 2019, de la ora 18:00, într-o nouă călătorie cultural-gastronomică, de data aceasta, pe urmele familiei Haller.

Întâlnirea va debuta la ora 18.00 cu un tur cultural-istoric în zona centrală a orașului. Punctul de întâlnire este Palatul Culturii, Piața Victoriei nr. 1. Participanții vor fi ghidați în călătoria pe urmele familiei nobiliare Haller de Dr. Kálmán Attila – istoric, profesor și vice-președinte al Asociației Culturale Armeano-Maghiare din Târgu Mureș.

Seara se va încheia cu o cină cu ingrediente locale atent alese și rețete vechi însoțite de povești inedite.
Cina este găzduită de B.EAT – The rhythm of food.

Întâlnirea este cea de-a 2-a din seria ”Povești nobiliare și rețete vechi reinventate” și face parte din proiectul ”Cultură & Gastronomie în Târgu Mureș”, ce își propune să aducă în prim plan istoria comunităților locale (trecute și prezente), a familiilor și oamenilor care au marcat spațiul cultural al orașului, prin vizitarea unor puncte de interes cultural-istoric, acompaniate de istorisiri despre viața acestor comunități, familii, personalități și însoțite de povești de gastronomie și degustări de preparate locale pregătite după rețete vechi.

Locurile sunt limitate la 15 persoane.

Participarea se face doar pe bază de rezervare, la numărul de telefon 0740-002.655.

Taxa de participare este de 50 lei/persoană.

Să ai o seară de joi pe cât se poate de interesantă și gustoasă! 😀

Post a Comment