Târgu Mureş
21 May, Tuesday
26° C
TOP

Cum a fost la Micul Prinț

La sfârsitul săptămânii trecute am fost la punerea în scenă a operei Micul Prinț, interpretare făcută de RED NOSE SOCIETY, o companie privată de teatru. Spectacolul a fost posibil cu ajutorul asociatiei ODISEEA din Targu Mures.

Desi inițial am crezut ca va fi teatru, a fost o interpretare de fapt, recitând si intrând în pielea personajelor din Micul Prinț, pe rand de cei 3 actori.

Eu am plecat foarte încântată de la spectacol,  dar a ajutat mult că stiam deja opera si sunt o mare fană a Micului Print. As consuma orice branduit cu asta :). Mi-a plăcut mult, elementul nou adus si anume îmbinarea dintre interpretare si melodiile  cântate de cei trei, în momente cheie din operă. Finalul apoteotic cu “What a wonderful world” si “Somewhere over the rainbow”, au făcut publicul să fredoneze alături de ei si au umplut sufletele cu bucurie. Claritatea sunetului a fost de cristal. Nu am ce repros sa aduc.

Cum spuneam, eu sunt încântată de piesă. Cred însă că pentu cei din sală care nu stiau detaliat ce se întâmplă în Micul Prinț, putea să fie usor plictisitor.

Eu as mai merge odată si încă o dată, pentru că lecțiile date de Micul Prinț lumii, sunt universale si atemporale.

Mai multe despre RED NOSE SOCIETY găsiți pe facebook  si câteva poze făcute de colegul nostru Dan puteți găsi aici. 

Post a Comment