Târgu Mureş
29 Feb, Thursday
8° C
TOP
vibe festival

Cum a fost la Vibe Festival

Anul acesta am ales că merg pentru prima dată la festivalul care i-a luat locul (fizic) Peninsulei, Vibe Festival.

A fost foarte drăguț, atmosfera primitoare, de-un vibe mișto.

Majoritatea punctelor le-am atins în primul articol în care vorbeam de primele două zile pe care îl puteți găsi aici. Bineînțeles ce n-a intrat în primele două zile a fost DJ Shiver Show.

vibe festival

Omul ăsta ne înțelege pe noi millenials. Ne merge la suflet, nu ne lasă să respirăm o singură clipită, fiind nevoiți să ne stoarcem tricoul la sfârșitul show-ului. Când aud de la unii că el doar ia alte piese și le pune într-o ordine anume, mă enervez. Nu, aia face neica DJ-ul de la cele 10 nunți la care ai fost vara asta. E ca și cum ți-ai compara colegul de bancă care mâzgâlește pe caiet în timpul orei cu Bansky. Amândoi desenează ceva, nu?

Shiver face artă, Shiver le combină într-un delicios mix de amintiri, nostalgie, vizualuri și vibrații. Cred că lumea ar fi mult mai bună dacă Shiver ar oferi workshop-uri pentru așa-zișii DJ de evenimente. Probabil niciodată nu vor putea atinge același nivel pentru că ai nevoie de un anumit suflet și dragoste pentru muzica asta care a evoluat de-a lungul întregii vieți (genul în care stăteai în fața televizorului așteptând să intre video-ul Pump It pe MTV 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️), dar măcar va îmbunătăți experiența de la social events la care suntem obligați să mergem.

vibe festival
vibe festival

Ok, elogiul adus lui Shiver s-a terminat. Ideea e că el împreună cu Foreign Beggars au fost my favourite acts la această ediție și mă bucur că i-au adus.

Am mai asistat la niște DJ, inclusiv Alle Farben, la o reprezentație de dans la miezul nopții (that was really cool) și chiar la o cerere în căsătorie (casă de piatră!).

În principiu Vibe e un festival cool, tânăr, cu oameni faini, de la barmani la participanți. Problema mea e că nu mai am răbdare (și sincer niciodată nu am avut în mod special) să dansez pe muzică de club până dimineața. Mi-ar plăcea mult ca de la anul să aducă nume interesante și internaționale și seara, să bage headlinerii la un 9-10, hai 11 cel târziu. Pentru că 1-1.30 dimineața e deja prea mult pentru mine. Dar na, that’s just me, era plin de adolescenți la festival care nu erau supărați pe astfel de detalii.

Poate n-ar strica și ceva mai diferit? Un Subscribe, ceva? (cer și eu că-s băieți faini din Ungaria 😀 ).

vibe festival
vibe festival

Au fost câteva zile (nopți) de zbânțuială, dar și frig îndurat la 3 dimineața pentru care am plătit cu vârf și îndesat întreaga săptămână următoare.

De-abia aștept să văd ce rezervă 2020 pentru acest drăguț festival care încă așteaptă să ne suprindă.

See you next year! ❤️

Post a Comment