17 Jun, Monday
0° C
TOP

Cum a fost White Madness un mare fail

Aşa cum ne-am aşteptat şi cum am tot spus, marea petrecere organizată de Defender Production(electric sound) cu Radu Groza, a fost un foarte mare rahat.

Eu am urmărit pe net via Play Events , dar am primit poze şi impresii de la cei din sala care unanim au spus că a fost un fel de frecţie la picior de lemn.  În total am estimat la 500 de plătitori de bilete(cu indulgenţă)plus încă vreo 2-300 staff (dj, animatori şi animatoare, sunetisti, cameramani, pază). Oricum nu cred că au ajuns la 1000 de persoane în sală cu totul.  Ca şi comparaţie, un chef mai hotărât de liga studenţilor , fără invitaţi şi nimic special, strânge 1000 de oameni.

Din punct de vedere al calităţii spectacolului a fost şi mai trist. la 22.30 sala era încă goală, ornamentele alea minune erau nişte “pamblici”, scena era un fel de scena mai mică decât cea de la Medifun şi cred că tot ce a fost adus pentru spectacol încăpea într-un spriter de maxi taxi.  N-am văzut nimic mai trist în viaţa mea.

Aştept cu interes toţi meseriaşii care ma intrebau de ce mă antepronunţ, să vină şi să mă pupe în fund, pentru că am avut dreptate. Din nou… chiar dacă nu mă pricep la nimicm de obicei am dreptate.

Sunt curios de unde au plătit sau o să plătească artiştii în seara asta. al naibii de curios sunt…  Eu tot am auzit că aici s-ar spăla de fapt nişte bani. nu ştiu ce să cred, cert e că nu s-au încasat nici pe departea atatea bilete câte s-au preconizat.

Câteva poze de la fata locului ….

Comments (1)

  • WR

    Locatia a stricat tot… cum sa stai intre scaune ??

    reply

Post a Comment