Târgu Mureş
02 Dec, Saturday
8° C
TOP

Cum sa sustii un pitch la StartUp Weekend

In cateva zile va avea loc editia a doua a conceptului StartUp Weekend Mures.

Una din cele mai mari provocari are SW este sa prezinti ideea de afacere in 60 de secunde. Timpul e mult prea scurt si daca nu e bine sustinut pitch-ul, o afacere cu adevarat grozava poate trece pe langa cei interesati. Imi amintesc ca anul trecut, la finalul celor 22 de idei prezentate am retinut aproximativ 8 dintre acestea. Cea pe care am ales-o in final nu s-a numarat printre ele 🙂 de aceea sustin ca e bine de stiut cum sa te vinzi in 60 de secunde.

In aceasta ultima saptamana se organizeaza un eveniment care sa ii pregateasca pe participantii de la StartUp Weekend din aceasta editie, cum sa isi structureze ideea de prezentare a afacerii, cum sa profite de acel minut pus la dispozitie.

Unul din mentorii acestei editii, David Trayford va va prezenta cum sa pregatiti cele mai bune pitchuri pentru Startup Weekend Mures, maine 20 mai incepand cu ora 19,00  la UPM, str. Nicolae Iorga nr. 2, Sala L31. Ma bucur ca are loc acest evenimente si va invit pe toti cei interesati de SW sa participati.

Pana una alta, noi ne vedem vineri la UPM cand se da startul StartUp Weekend Mures.

Post a Comment