Târgu Mureş
30 May, Thursday
13° C
TOP

Cum se face

Cum se face că Odiseea vrea să uite că mai e mult până la vară folosindu-se de umor și bună dispoziție? Nu este greu deloc și îi este și mai ușor când are oameni ca tine alături și, mai ales, un spectacol de nota 10! 😀

Când cinci actori buni se adună, iese o comedie pe cinste! Corect? Corect! 😉

Octavian Strunilă, cunoscut publicului pentru piesele de teatru, filmele și serialele TV în care a avut roluri remarcabile, readuce la tine în oraș piesa de teatru “Cum se face”.

Spectacolul, scris și regizat de Octavian Strunilă, este o super – comedie de bun gust despre viața oamenilor de teatru. Acest spectacol aduce întotdeauna bucurie în sufletele spectatorilor și reușește să pună mari semne de întrebare vis-a-vis de cariera pe care ne-o alegem în viață. O temă tot mai dezbătută…

În distribuție, pe lângă Octavian îi regăsim pe Anca Dumitra , cunoscută de public și ca Gianina din “Las Fierbinți, Dana Dembinski, Alexandru Conovaru și Paul Ipate.

Piesa de teatru care promite să înveselească Mureșul va avea loc în data de 09 februarie 22 februarie 2018, la ora 19:00 la Centrul Cultural Mihai Eminescu.

Pret unui bilet: 48 lei,  putând fi cumpărat deja accesând link-ul de AICI!
Informații suplimentare vei putea găsi la nr: 0744 99 33 50

Ce zici? Ne vedem acolo că să aflăm și noi Cum se face? 😀

Post a Comment