Târgu Mureş
01 Dec, Wednesday
5° C
TOP

Cupa Ardealului 2017

Un eveniment special va avea loc în perioada 3-4 iunie la noi în oraș. Va avea loc „Cupa Ardealului 2017”, organizată la 60 de ani de la apariția tirului cu arcul în România.

Prima secție de tir cu arcul a fost înființată în anul 1957, de către Szabo Zoltan, la Institutul de Medicină și Farmacie din Tîrgu-Mureș. Anul acesta se împlinesc 60 de ani, pe care îi celebrăm cu un eveniment dedicat.

Cei care organizează sunt asociația clubul sportiv „Șoimii de Mureș”, în colaborare cu Federația Română de Tir cu Arcul.

Competiția va decurge după regulamentul Word Archery și vor fi prezente toate diviziile de arc și toate categorie de vârstă. Proba olimpică pentru arc recurve se va desfășura pe o distanță de 70 de metri, cea pentru arc compound pe o distanță de 50 de metri, iar cea pentru arc tradițional pe 30 de metri.

Runda „3D” din 4 iunie implică un concurs inspirat din competițiile ASA din Statele Unite ale Americii, categoria Known 50. Concursul este primul de acest tip care se desfășoară la noi în țară. Va include calificări şi finale în categoriile cu peste 5 sportivi.

Sunt de asemenea și 120 de locuri în tribune pentru cei interesați.

Competiția de tir cu arcul se va desfășura în Tîrgu-Mureș, pe terenul de sport de pe strada Dezrobirii, poziționat la intersecția cu strada Vasile Lupu, și cuprinde două runde: „target” în 3 iunie și „3D” în 4 iunie.

Mai multe detalii puteți afla pe site, pe pagina de Facebook a evenimentului sau contactându-l pe președintele AS CS Șoimii de Mureș Andrei Avram la info@soimiidemures.ro

Have fun being Legolas! 😀

Post a Comment