Târgu Mureş
29 Feb, Thursday
8° C
TOP

Cupa Moș Nicolae – Ștafeta Generațiilor

CS TORPI MS organizează sâmbătă, 2 decembrie (de la ora 14) cea de a V-a ediție a Cupei Moș Nicolae – Ștafeta Generațiilor (alături de Clubul Sportiv Tg-Mureș și Cs Bulldogs și în parteneriat cu DJST Mureș). Evenimentul se va defășura în Complexul Weekend Tg- Mureș.

Acest concurs privește părinții și copii, la această ediție vor participa 180 de copii care vor sării în apă în așteptarea Moșului. La eveniment puteți aduce cu voi și jucării, aceastea urmând să fie donate unui spital sau unei case de copii!

Mai multe detalii găsești aici

Ne vedem acolo! 🙂

A CS TORPI MS ötödik alkalommal szervezi meg a Mikulás Kupa – Generációk Stafétája elnevezésű rendezvényét szombaton, december 2-án (együtt a Marosvásárhelyi Sportklubbal és a Cs Bulldogs-szal, valamint a DJST Muressel partnerségben). Az esemény a marosvásárhelyi Weekend telepen fog lezajlani.

A versenyen a gyerekek szüleikkel fognak stafétát úszni, idén 180 gyerek szökik majd vízbe a Mikulásra várva. A szervezők kérése, hogy egy játékot vigyünk magunkkal belépődíjül, amelyet egy kórháznak vagy egy gyerekotthonnak adományoznak majd.

További részletekért kattinson ide: https://www.facebook.com/events/1671011469610200/?ti=cl

Találkozunk ott!

Traducere realizată de Gál-Moraru Júlia.

Post a Comment