Târgu Mureş
16 Jun, Sunday
17° C
TOP

Curs de desen…

Te-ai gândit vreo dată că în tine zace un mic artist? pe care nu-l lași să-și manifeste creativitatea din cauza unui gând eronat, conform căruia nu ști să desenezi.

Eu am trăit mult timp cu acest gând, până în ziua în care am aflat că am nevoie de desen pentru a face ceea ce îmi doresc, și atunci am fost nevoită să încerc…surprinzător chiar mi-a plăcut și am observat progrese de la o săptămână la alta. So you should give a try, maybe you will like it 🙂 

Așa cum am pățit și eu, au pățit probabil mulți alții. Ai o pasiune pentru ceva iar pentru a te dezvolta ai nevoie de desen, dar de teama că ”tu nu ști să desenezi” renunți sau în cazurile fericite te mobilizezi maxim, pentru pasiunea ta.

Da, desenul se interferează cu multe domenii de activitate și reprezintă o metodă plăcută de relaxare care te ajută să privești lumea altfel, să acorzi mai multă atenție detaliilor, să-ți creezi o imagine de sine pozitivă, deci îți aduce doar beneficii.

Eu zic să încerci!

La acest curs,  Mihály Gyopárka și Szalontai Ferenc te vor îndruma în tărâmul desenului.

Cursul se desfășoară după următorul program:

  • vineri, 27 ian. de la 16:00 la 21:00
  • sâmbătă, 28 ian. de la 09:00 la 18:00
  • duminică, 29 ian. de la 09:00 la 18:00

și este recomandat persoanelor cu vârsta de peste 11 ani.

Cursul nu este gratuit, cei interesați trebuie să plătească prețul de 550 lei, elevii respectiv pensionarii au reducere de 50 lei, cât și cei care vor să fie însoțiți de un prieten.

Înscrierile se fac la adresa următoare adresă de e-mail cursdedesen1@gmail.com , iar întrebările se pot adresa sunând la 0746 427 289 sau 0758 482 621. 

Înscrie-te și tu în grup, lasă artistul din tine să-și manifeste creativitatea! 🙂

Post a Comment