Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
19° C
TOP

Curs gratuit de prim ajutor

Fii informat! Salvează vieți!!

Este foarte important să știm când și mai ales cum se acordă primul ajutor! Vrem să salvăm vieți dar trebuie să știm cum să facem acest lucru. Învață de la cei mai buni! 🙂

Casa de Cultură a Studenților, în colaborare cu Organizația Studențească de Medicină de Urgență Mureș, organizează în data de 6 mai 2017, ora 09:00, a III-a ediție a proiectului „Fii informat! Salvează vieți!”, acțiune care va avea loc la sediul Casei de Cultură a Studenților.

Campanie are ca scop organizarea unui maraton de cursuri de acordare a primului ajutor destinate publicului larg (în special persoane fără pregătire medicală). Cursurile sunt gratuite și vor consta dintr-o parte teoretică și o parte practică (demonstrație pe manechine).

Proiectul a luat naștere în urma conștientizării faptului că populația din România nu a realizat pe deplin rolul pe care îl are în rezolvarea unei situații de urgență, astfel, cunoștințele privind măsurile de prim ajutor sunt minime sau inexistente în rândul publicului larg.

Organizatorii își doresc să crească gradul de cunoștințe/noțiuni a populației cu privire la acordarea primului ajutor și să ofere șansa tuturor locuitorilor din Tîrgu Mureș să învețe manevre simple care pot să salveze vieți.

Proiectul beneficiază de sprijinul Unității de Primiri Urgențe – SMURD Tg.Mureș și a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Horea” al județului Mureș.

Informații și înscrieri se pot obține la numărul de telefon 0265-216.066.

Înscrierile se mai face accesând acest link:

https://docs.google.com/forms/d/1ag0-HT7k-OcoEmBmvPiS3Q9PIl8hEsTZBcR0Vtoj8Xs/viewform?ts=58ffa974&edit_requested=true

Post a Comment