Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
22° C
TOP
da invatarea mai departe

„Dă învățarea mai departe!”. Un proiect de self-development de acasă.

În această perioadă, când toți stăm prin casă și știm că restul anului nu ne va aduce prea mult entertainment, ce spuneți de o activitate de auto-dezvoltare și învățare pe alții din confortul sufrageriei voastre? 📚💻

„Dă învățarea mai departe” este un proiect care oferă oportunități de socializare și dezvoltare a abilităților de comunicare, dobândirea tehnicilor de facilitator și familiarizare cu instrumente digitale.

Dacă ai un hobby, o pasiune, sau dorești să ne împărtășești ceva din experiența ta profesională, te invităm să devii parte a comunității de oameni care dau învățarea mai departe! Cum? Vom forma echipe de câte 5 persoane care, pe durata a 7-a săptămâni pe rând, fiecare, va alege și va prezenta o temă de discuție pentru colegii din echipă. Prezentarea va fi structurată din punct de vedere teoretic și practic. Tematica este foarte vastă, se pot alege teme din domenii diverse: (gătit, dezvoltare personală, sport, business, artă…)

Perioada de desfășurare a proiectului este 1 iunie-19 iulie 2020.

da invatarea mai departe

Prima și ultima săptămână din proiect vor fi dedicate trainingurilor și exercițiilor de cunoaștere susținute de facilitatorul echipei. Săptămânile 2-6 vor cuprinde prezentările membrilor echipei.

Fiecare va avea săptămâna lui, în care va organiza 2 ședințe, fiecare de durată a câte 60 de minute. În finalul primei întâlniri, fiecare membru al echipei, care ia pe rând rolul de facilitator, va lăsa o provocare practică colegilor din echipa, ce va fi îndeplinită până la întâlnirea a doua.

Pentru o bună desfășurare a proiectului este nevoie de laptop/calculator, cameră web (dacă nu este incorporată, microfon, boxe sau cășți cu microfon). La sfârșitul primei etape a proiectului, cei care doresc vor putea deveni coordonatori facilitatori în ediția următoare.

Pentru mai multe detalii și înscrieri mureșenii o pot contacta pe coordonatorul Nicoleta Simion la adresa de e-mail nicoleta.simion@totmaiverde.ro.

„Dă învățarea mai departe” este noul proiect al Asociației Tot Mai Verde, proiect câștigător în cadrul programului de finanțare Start ONG, program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Puteți afla mai multe pe pagina lor de Facebook.

Post a Comment