Târgu Mureş
16 Jul, Tuesday
35° C
TOP

Da’Base3 – Vlad Dobrescu, DJ Sauce, Dobix

De Da’Base probabil ați auzit, fiind la a treia ediție… Dacă nu ați auzit, acum e momentul, pentru că de data asta se anunță a fi bestial.

Unde? Sala ASA

Când? Vineri, 31 mai

Cine? Vlad Dobrescu, DJ Sauce, Dobix, Rock the Disco, Mat Lee și voi.

CE vă așteaptă acolo? O seară destinată iubitorilor de Hip-Hop, Dubstep și Drum And Bass.

Băutura va fi asigurată de cei din Office. Intrarea va fi 15 lei. DAR până marți vă mai puteți cumpăra bilete la 10 lei.

Acum, pentru cei care vor mai multe detalii:
· Vlad Dobrescu – un sfert din inițialul CTC (Controlul Tehnic de Calitate). Împreună cu Doc, Dj Paul și Deliric1, au pus bazele uneia dintre cele mai bune trupe hip-hop din România. Însă vineri aveți ocazia să îl vedeți în altă ipostază – cea de dj.
· DJ Sauce – membru al casei de discuri Facem Records (împreună cu cei de la CTC), plecat din Tg. Mureș și iubit pretutindeni. A început cu hip-hop-ul, iar acum reușește să îmbine și alte stiluri – de la oldies pana la funk, drum and base și dubstep.
· Dobix – un tânăr Dj din Tg. Mureș care a început să mixeze la începutul anului 2012, ajungând să fie apreciat de catre publicul din Tg. Mureș într-un timp scurt, fiind prezent la numeroase party-uri din oraș și la festivalul Fusion. Genurile abordate de către Dobix sunt: dubstep, drum and base, electro.

Vârsta minimă este 14 ani.
Distracție faină!

Comments (2)

  • Luciana

    De unde se pot lua biletele la 10 lei?

    Mersi!

    reply

Post a Comment