Târgu Mureş
22 May, Wednesday
17° C
TOP

“Daca e bal, bal sa fie!” – UMF 2012

Studentii de la UMF sunt cunoscuti pentru party-urile lor, de parca n-ar avea o gramada de invatat sau ceva… Astfel incat, in data de 5 decembrie, UMF-istii pun de-un Bal al Bobocilor de… Tineti-va bine… 4 ore jumatate… Asta doar partea de spectacol, ce se va desasura la Teatrul National de la orele 17.00.

“Organizatorii au pregatit un debut pe ritm de  charleston al bobocilor, scenete, momente artistice si nelipsitele surprize – atat pentru concurenti cat si pentru cei 600 de  spectatori.Distractia va continua apoi – de la ora 22:00 in Club Tineretului – unde atmosfera va fi intretinuta de  “Agentia de Party KISS FM” -DJ Jonnessey & Aner si sunt asteptati aproximativ 1400 de studenti. Perechile sunt în număr de 12 şi îi puteţi vedea pe boboci pe pagina oficială a balului

Pretul biletului la spectacolul de la Teatrul National este de 20 ron si poate fi achizitionat pe baza carnetului de student, iar intrarea in club se face prin achizitionarea bratarii cu 10 ron. ”

Eu habar n-am cine sunt Dj Jonnessey & Aner, ca nu e tocmai domeniul meu de expertiza… Da’ voua sigur va place(nota Mihai – nu ne subestima publicul!).

In alta ordine de idei, la Teatru, vor canta si minunatii nostri tirgumureseni *drums*… supriză iar spectacolul va fi prezentat de Iulian Praja !

Dacă n-aveţi alte planuri ne vedem la bal la UMF.

Post a Comment