17 Jun, Monday
0° C
TOP

D’ALE CARNAVALULUI

„D’ale carnavalului are potenţialul de genera reacţii diametral opuse. În diferite contexte socio-politice, D’ale carnavalului a reuşit fie să distreze, fie să înspăimânte. De aici porneşte exerciţiul pe care doresc să-l propun publicului. Râdem? Şi dacă da, de cine? De noi, de alţii, de toţi, de unii? Sau ni se face teamă? Şi dacă da…” mărturiseşte regizorul Adi Iclenzan.

Se anunță o nouă reprezentație!
Spectacolul D’ALE CARNAVALULUI de I. L. Caragiale, în regia lui Adi Iclenzan se joacă din nou în cadrul Companiei Liviu Rebreanu la Teatrul Național Târgu Mureș.

Joi, 30 mai 2019, ora 19.00, Sala Mare. Actorii care vor urca pe scenă sunt Nicolae Cristache, Georgiana Ghergu, Cristian Iorga, Eduard Marinescu, Theo Marton, Laura Mihalache, Ştefan Mura, Liviu Pancu și Alexandru Pavel. Iar din echipa artistică mai fac parte și scenograful Bogdan Spătaru, artistul video Mihai Păcurar și coregrafa Andreea Belu.

 

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la Casieria din incinta Teatrului – de marți până vineri între orele 9:00-15:00 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor (tel: 0365.806.865)  cât și de la Agenția de Bilete din incinta Palatului Culturii – de marți până vineri între orele 12:00-17:30 (tel: 0372.951.251).

Online: www.biletmaster.ro

Vizionare plăcută! 🙂

Post a Comment