Târgu Mureş
29 Feb, Thursday
8° C
TOP

Dăruim și Ajungem MARI – Târg Caritabil de Iarnă –

Ajungem MARI, sau cum îmi place mie să-i zic celmaidrăguțproiectdinoraș, dorește să creeze un viitor stabil pentru copiii din centrele de plasament și să-i învețe într-un mod distractiv tot ce trebuie să știe pentru a se descurca mai departe în viață. Din 2014, a ajutat peste 2000 de copii să ajungă oameni responsbili, educați, creativi și mai presus de toate, fericiți.

Am avut și eu bucuria de a participa la acest proiect, și pot să afirm fără nicio îndoială că am plecat de acolo un om schimbat și gură-cască la ce impact poate avea o mână de oameni altruiști asupra unui număr de vreo 5 ori mai mare de prichindei 🙂 . Haideți să vă zic cam ce face un voluntar Ajungem MARI: merge săptămânal la unul dintre centrele de plasament din oraș, unde timp de câteva ore lucrează împreună cu copiii la câte o materie cu care au rămas în urmă la școală, mai organizează câte un atelier de creație, și ocazional câte o excursie în afara centrelor. Ei se vor aduna în data de 10 decembrie,  în J’ai Bistrot de la ora 12 la 20 cu produse handmade, prăjituri, cărticele și alte potențiale cadouri de Crăciun, pe care le puteți cumpăra și *implicit* contribui la educația copiilor.

Dacă aveți prin casă jocuri educative, hărți, enciclopedii sau alte materiale care ar putea să îi facă pe copii să învețe mai cu drag și nu le mai folosiți, vă invităm să le aduceți la târg – sunt mai mult decât binevenite pentru a face cursurile mai interactive. De asemenea, doritorii pot face donații pentru educația copiilor din centre de plasament. 🙂

Ne vedem duminică!! 😀

Post a Comment