Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
9° C
TOP

De azi se deschide Old City Cafe Lounge

V-am spus că o să vă prezint în exclusivitate noutăţile de la Old City. Azi am bucuria să vă anunţ că Old City a devenit mai mare, mai complex. Odată  cu deschiderea Old City Cafe Lounge noi tîrgumureşenii avem plăcerea să ne bucurăm de serviciile  lor într-o atmosferă relaxată şi sexoasă. E cel mai potrivit cuvânt.

Dar pe lângă extinderea locaţiei Old City Cafe Lounge & Pub devine şi un brand puternic, elegant şi responsabil. Cafeneaua va găzdui permanent o expoziţie a elevilor Liceului de Artă din Tg Mureş pe care o veţi putea admira în zona de Cafe Lounge  şi dacă  vă place ce vedeţi toate lucrările pot fi cumpărate iar fondurile vor fi folosite pentru sprijinirea eforturilor micilor artişti.   O lucrare costă 150 RON şi toate fondurile vor fi folosite pentru achiziţionarea de pensule, pânze, cartoane, vopseluri, cărbune, şevalete, rame sau albume de artă.

Despre Cafenea

Ce vă pot spune, pentru că am văzut cu ochii mei cum a fost construită,este  că nu mai există ceva la fel de elegant şi îndrăzneţ în Tg Mureş.  O să fie locaţia perfectă pentru întâlniri de afaceri sau pentru o pauză relaxantă în timpul zilei sau seara.

Despre Old City Cafe Loung & Pub

Clienţii Old City au o relaţie veche cu ideea de Old City care este considerat, pe bună dreptate, cel mai îndrăgit Pub din oraş. Noul concept Old City – café lounge & pub – este bine definit de noul său slogan: Young spirit, old relations.

O să puteţi savura de azi 3 exlusivităţi Old City: Cafea turcească- făcută la Nisip, Bere Paulaner  în 3 variante şi berea Casei Old City care este o bere de origine cehă.  Dar astea sunt doar câteva amănunte menite să vă stârnească interesul pentru că vă spun că veţi fi plăcut surprinşi despre noile produse şi servicii de la Old City.

Ce trebuie să ştiţi?

  • Cafeneau se află deasupra pubului la aceeasi adresă cu care v-aţi obişnuit, P-ţa Trandafirilor nr 43.
  • Pub-ul  se va deschide zilnic de la ora 18.00.
  •  Se va servi mâncare şi în cafenea
  • Şi în Pub şi Cafenea veţi găsi vreo 30 de sortimente de bere
  • Programul cafenelei e de la ora 06.00  până la ora 24.00

Primele Poze le puteţi găsi la noi pe Facebook

Post a Comment