17 Jun, Monday
0° C
TOP

Decorează recepția Hotelului Privo

Bravo Hotel PRIVO! 😀

Susținem cu tărie astfel de proiecte caritabile și de promovare a talentului și creativității elevilor!!

Regulament concurs

Hotel PRIVO organizează un concurs care are ca scop promovarea și afirmarea valorilor creațiilor elevilor din școlile primare, clasele 0-IV.

Acordarea premiilor este organizată de Hotel PRIVO și este un element de recunoaştere a participării active a mediului școlar la promovarea talentului, creativităţii şi pentru încurajarea activităţilor artistice viitoare.

elka-monmari-30-%d0%ba%d0%be%d0%bf%d0%b8%d1%8f

Perioada de desfășurare a concursului

Concursul « Decorează recepția Hotelului PRIVO » se desfășoară în perioada 8 – 25 noiembrie 2016 inclusiv.
Vor fi desemnați câștigători 12 concurenți / echipe, ale căror lucrări vor fi alese cele mai frumoase și reprezentative pentru recepția Hotelului PRIVO.

Modul de desfășurare al concursului

Școlile participante alese în mod aleatoriu sunt: Școala gimnazială Europa, Gimnaziul Dacia, Colegiul Național Unirea, Școala gimnazială Dr. Bernady Gyorgy, Școala populară de artă, Școala generală Omega.

Fiecare școală va primi câte 30 piramide din polistiren la care se poate lucra individual sau în echipe.

Toți elevii dintr-o clasă primară vor putea decora împreună o piramidă. Participanții înscriși la concurs (individual sau echipe) vor primi câte o piramidă din polistiren, care va fi pictată /ornată /decorată cu materialele proprii.

  • Participanții individuali: pe verso-ul lucrărilor vor fi înscrise: titlul lucrării, școala, clasa, precum și numele- prenumele elevului
  • Participanții în echipe: fiecare lucrare va avea atașată o listă cu denumirea lucrării, școala, clasa și numele elevilor participanți.

8fb7049655c7310ab7af1f00fd5f1099

Lucrările trebuie să fie finalizate și predate la direcțiunea școlii aparținătoare până la data de 25 noiembrie 2016.

Elevii care învață la alte școli primare, cu excepția celor 6 școli menționate anterior și care doresc să participe la concurs, se pot înscrie direct la recepția hotelului. La hotel vor fi disponibile 20 de piramide care se pot ridica de la recepția hotelului, urmând a fi predate până în data de 25 nov. 2016.
Cele 12 lucrări premiate vor rămâne în proprietatea Hotelului PRIVO și vor fi expuse în recepția hotelului pentru o perioadă de 60 de zile.

Acordarea premiilor

În data de 28 nov. 2016 vor fi desemnate cele 12 piramide câștigătoare, de către un juriu stabilit de Hotel PRIVO. Lista câștigătorilor va fi publicată în data de 29 noiembrie 2016 pe pagina de Facebook a hotelului.

În perioada 01 – 20 dec. 2016 toate piramidele participante la concurs, cu excepția celor 12 piramide desemnate câștigătoare, vor fi expuse în hotelul PRIVO și oferite spre vânzare, iar sumele adunate vor fi donate în scopuri caritabile.

Pentru fiecare lucrare câștigătoare se va acorda câte un VOUCHER în valoare de 100 lei care va putea fi folosit într-unul dintre cele 3 magazine Art & Hobby Creativ din Târgu Mureș, partener al acestui proiect.

Premierea va avea loc în data de 5 dec. 2016 la Teatrul Ariel, unde toți câștigătorii concursului vor viziona o piesă de teatru de păpuși în compania lui Moș Nicolae și a echipei PRIVO.

Felicităm hotelul pentru că a inițiat un astfel de proiect caritabil și creativ, în același timp, și le dorim elevilor inspirație și creativitate și, indubitabil, baftă!! 😀

Post a Comment