Târgu Mureş
21 Oct, Thursday
3° C
TOP

Degustare de cafea la Shadow Group // Kávékóstoló a Shadow Group egységeiben

Iubitori de cafea, atențiune! Localurile Shadow Group au introdus o nouă cafea Private Label, dezvoltată special conform cerințelor lor.

Pentru a o cunoaște mai bine, și pentru a afla dacă vă place, ei vă așteaptă la o serie de degustări de cafea. În fiecare din zilele menționate mai jos, primii 50 de clienți vor primi o cafea gratuită și un chestionar. Dacă răspundeți la cele cinci întrebări, le lăsați un nume și un număr de telefon, intrați în concurs pentru a câștiga CAFEA GRATUITĂ TIMP DE UN AN într-una din locațiile lor.

Extragerea va avea loc în data de 20 aprilie, iar degustările după cum urmează:

28 martie – La Frog
30 martie – Scarlet Café
4 aprilie – Rexo Café
6 aprilie – Piaf Café
11 aprilie – Café Tutun
16 aprilie – G. Café
18 aprilie – Poirot Café

Degustați, ajutați și câștigați! Sounds good. 😀

HU:

Kávészerelmesek, figyelem! A Shadow Group egységei egy új, Private Label kávét vezettek be, amelyet specifikusan számukra fejlesztettek ki.

Annak érdekében, hogy megtudják, hogyan vélekednek róla, kávékóstolóra hívják meg önöket. Az alábbi listán említett napokon és egységekben az első 50 vendég ingyen kóstolhatja meg az új kávéjukat, és egy rövid kérdőívet is kap mellé. Ha válaszol az öt kérdésre és megírja nevét, telefonszámát, részt vehet a hónap végén lezajló sorshúzásukon, a szerencsés nyertes pedig EGY ÉVIG MINDEN NAP INGYEN KÁVÉZHAT az általa választott kávézóban.

A sorsolásra április 20-án kerül sor, a kóstolók sorrendje pedig a következő:

március 28. – La Frog
március 30. – Scarlet Café
április 4. – Rexo Café
április 6. – Piaf Café
április 11. – Café Tutun
április 16. – G. Café
április 18. – Poirot Café

Kóstoljanak, segítsenek és nyerjenek! Sounds good. 😀

Post a Comment