Târgu Mureş
20 May, Monday
18° C
TOP

Degustare de Vinuri de la Vinarte

Chiar dacă au început mai greu se pare că la Old City s-a activat gena evenimentelor si promoţiilor. Pe miercuri 27 septembrie  de la ora 19 sunteţi aşteptaţi la o degustare de vinuri din gama Companiei Vinarte.

Acuma despre vinurile care le vom degusta miercuri nu ştiu să vă spun prea multe. De la crama Starmina (Vânju Mare) soiurile Merlot şi Tămâioasa Românească. Acuma Merlot-ul îl ştie toată lumea dar tămâioasa românească e probabil preferatul meu ever. E un vin dulce de desert, poate fi alb sau roze  şi se face din cei mai buni struguri din România. Adică Tămâioasă. Dacă n-aţi avut ocazia să gustaţi vă recomand să-i căutaţi.

Cam acum e perioada când sunt buni de cules(se culeg mai târziu) şi sunt formidabili. au o culoare galbuie şi o aromă inconfundabilă. Pe vremea când trăia bunicul meu aveam o vie cu mulţi butaşi de tămâioşi. Absolut minunat… iar vinul bestial.

Degustarea gratuită , iar la degustare va fi prezent şi un specialist din partea Vinarte care ne va învăţa cum trebuie să abordăm un vin când îl degustăm. În plus vinurile Vinarte vor avea 10% discount pe perioada evenimentului….

Aţi reţinut atunci , Miercuri 28 septembrie , ora 19, la Old City Pub! şi nu uitaţi de super oferta săptămânii la din Old City Pub

 

sursa pozei

Comments (1)

  • Am ajuns si eu in sfarsit Old City. Am ajuns pe la vreo 8, localul e destul de fain. Nu stiu daca degustare a inceput la 7 sau nu stiu numai ca la vreo 9 un nene a vorbit ceva la microfon despre vinuri printre niste suieraturi facute de microfon… Nu stiu cum a decurs degustarea dar noi nu am primit vin 🙂

    reply

Post a Comment