Târgu Mureş
30 May, Thursday
13° C
TOP

Degustare de whisky – Whisky kóstoló – Dramsylvania 2018

Dramsylvania, prima degustare de scotch whisky, revine şi în acest an!

Dramsylvania whisky și Whisky Blender te invită la degustare! 😀

Cine este Dramsylvania?

Dramsylvania a fost creată mulţumită unor profesionişti din Scoţia şi câţiva oameni iubitori de whisky din Transilvania cu scopul de a face cunoscut şi de a aduce un omagiu celei mai bune băuturi al tuturor timpurilor. Echipa organizează degustări de whisky şi evenimente culturale scoţiene din anul 2014 în inima Transilvaniei, în orașul nostru. În anul 2017 și-a lansat marca proprie de scotch whisky.

În 2018 Dramsylvania vine cu un eveniment special, cea de a 5-a ediţie a degustării Dramsylvania. În acest an revin, din Scoţia, una dintre cele mai recunoscute personaje în lumea scotch whisky-ului : Master of Maltul – John Lamond şi Robert Marshall (UK) din partea firmei BDG.

Ce îți oferă degustarea?

Vei putea degusta din mai mult de 70 de feluri de whisky, printre altele şi gama organizatorilor de scotch-uri: Dramsylvania Blended şi Blended Malt.

Astfel, drag degustător și băutor de whisky ești așteptat la o seară culturală scoţiană cu multe suprize şi cele mai bune şi rare scotch whisky-uri.

Când și unde?

În seara zilei de 12.05.2018, începând cu ora 19:00, la Casa Kopeczy (strada Revoluției nr.1).

Numărul locurilor este limitat!

Taxa de intrare este de 80 lei, care conține bufet suedez oferit de Petry și consum de whisky nelimitat.

Știu că este devreme să te anunț dar biletele au fost deja scoase spre vânzare. Le poți găsi AICI!

Seară cât mai reușită îți doresc să ai! 😉

HU:

Az első skót whisky kóstoló, a Dramsylvania, idén is visszatér!

A Dramsylvania whisky és a Whisky Blender tárt karokkal várja a kóstolni vágyókat! 😀

Mit nevezünk Dramsylvaniának?

A Dramsylvania létrejötte pár skót szakértőnek és néhány erdélyi whisky-kedvelőnek köszönhető, abból a célból, hogy minden idők legjobb italát térségünkben is bemutassák és népszerűsítsék. A csapat 2014 óta Erdély szívében, városunkban szervez whisky kóstolókat és kulturális eseményeket. 2017-től már saját whisky márkájuk is napvilágot látott.

A 2018-as Dramsylvania esemény különlegesnek számít, hisz ez már az ötödik Dramsylvania kóstoló. Ebben az évben nem más lesz jelen, mint a skót whisky világának két kulcsfontosságú szereplője: John Lamond és Robert Marshall (UK) a BDG cég részéről.

Mit biztosít a kóstoló?

Több, mint 70 féle whiskyt kóstolhatnak az érdeklődők, többek között a szervezők termékcsaládját is: Dramsylvania Blended és Blended Malt.

Kedves whisky-kedvelők, egy igazi skót kultúrest áll előttük, meglepetések sora és a legjobb, illetve legritkább skót whiskyk!

Hol és mikor?

2018.05.12.-én, este 7 órától, a Köpeczy házban (Revolutiei utca 1. szám).

A helyek száma korlátozott!

A belépő 80 lej fejében váltható ki, amely magába foglalja a Petry által biztosított svédasztalt és a korlátlan whisky fogyasztást.

Korai, de mégis értesítjük- a jegyek már beszerezhetőek! ITT találja őket.

Sikerekben gazdag estét kívánunk! 🙂

Traducere: Szabó Ivett

Post a Comment