Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
9° C
TOP

Degustare muzicală – Eat Local

Degustare Muzicală…? Hm…oare care este gustul muzicii?

Degustare Muzicală este o serie de evenimente, o colaborare între Asociatia My Transylvania, The Hipodrome Of Music și gazdele locale, anume B.EAT – The rhythm of food.

Pentru seara de 15.02.2019, organizatorii vor pregăti o selecție de jazz, funk, disco, pop-rock și new-wave românesc din anii ‘70–’80, artiști mai puțin cunoscuți, care au ieșit din tiparele clasice ale vremurilor respective. Va fi o seară cu rețete din perioada socialistă și muzică românească uitată în ungherele întunecate ale cenzurii comuniste. (I’m in! 😃)

Acest eveniment face parte din campania #manancalocal și presupune susținerea consumului de produse locale de sezon, achiziționate de la producători mici, în special a celor din sate mici sau zone montane.

The Hipodrome of Music este un blog născut în 2009 în cartierul sibian Hipodrom, cu scopul de a promova muzica mai puțin cunoscută publicului larg. Pe Hipodrome găsești un amestec de muzică electronică, new wave, psy-rock, jazz, disco, din zone diferite ale lumii (cele 2 Americi, Africa, Europa sau Orientul Mijlociu).

Ce zici? Degustare Muzicală? 🤤🍽Eu zic că da, hai!

Înscrierile se vor putea face în curând online pe www.eat-local.ro
Aici îți poți face o idee cam cum va decurge degustarea și… cât de fain va fi evenimentul per total! 😀

Nu uita: 15.02.2019 de la ora 20:00 la B.EAT – The rhythm of foood. Poftăăă! 

Post a Comment