17 Jun, Monday
0° C
TOP

Delikates îți aduce Expoziția cadourilor de Crăciun

Delikates îți aduce Expoziția cadourilor de Crăciun în foaierul Palatului Culturii!

Să ningă cu cadouri, zic eu! 😀

Poți să fi oriunde în lume, sunt câteva lucruri care te cuprind instantaneu cu atmosfera de Crăciun: colindele, mirosul de brazi, joaca luminilor, puloverele cu reni, scorțișoara, portocalele, sarmalele și desigur: filmul Singur Acasă.

Organizatorii acestei expoziții de cadouri de Crăciun, Delikates Accessories, vor să contribuie și ei la veselia de sărbători, de aceea s-au decis să organizeze și anul asta expoziția cadourilor create de designeri locali.

Vor aduce în același loc câțiva dintre cei mai originali producători locali din Transilvania, ca să-ți fie și mai ușor să găsești cadoul cel mai potrivit pentru cei dragi sau chiar pentru tine.

Ai șansa să alegi dintr-o varietate largă de produse artizanale, delicii, jucării, cosmetice, haine, decorațiuni și multe altele!

Expoziția cadourilor de Crăciun va avea loc în foaierul Palatului Culturii în zilele de 10 și 11 decembrie 2021, începând cu ora 15:00!

Dăruiește produse locale! Vor fi adorate! 😀

Conform reglementărilor în vigoare, evenimentul se poate vizita numai de către persoanele care pot prezenta un certificat de vaccinare!

Spor la cumpărături vă doresc!

Post a Comment