17 Jun, Monday
0° C
TOP

Derby Liverpool Manchester United în Back Stage

Am anuntaţ undeva anul trecut că în Tîrgu Mureş există o comunitate de susţinători ai echipei de fotbal Liverpool.

Acum, pentru că urmează un meci de clasă din liga Angliei, revin cu un scurt articol despre această mică trupă de fani. Ei s-au format în urmă cu aproximativ un an (11 februarie 2012) “cu idea de a strânge fanii din zonă pentru evenimente comune şi de a urmării meciurile echipei împreună. După prima întâlnire care a avut loc la Retro din Dâmbu “ne-am mutat” în The Back Stage din centru, care ne-a oferit “cămin” pentru noi şi indiferent ce alte meciuri se dau la TV, mereu putem să ne uitam la meciurile LFC. Am ajuns ca la sfârşitul anului trecut chiar să primim un colţ pe care să împodobim cu ‘relicve’ marca Liverpool.”

Anul trecut au participat chiar şi la prima Adunare Naţionala Liverpool FC România de la Sibiu(foto), alături de alte oraşe din ţară, Bucureşti, Timişoara, Iaşi etc, iar anul acesta vor să repeta isprava, de data aceasta la Braşov.

Mi se pare că punând pasiune în întâlnirile acestea, dau alt farmec meciului de fotbal. Mă bucur mult că am şansa să promovez un proiect atât de interesant şi îi aştept cu detalii despre întâlnirile din ţară între fanii clubului.

Au de asemenea o pagina de facebook pentru fani, iar în acest weekend, respectiv duminică are loc o nouă întâlnire în Back Stage cu ocazia derby-ului Angliei, Manchester United – Liverpool. Evenimentul este si pe facebook anunţat, unde sunt aşteptaţi toţi fanii să li se alăture.

Nu mai ramane de spus decât succes Liverpool, remember You’ll Never Walk Alone, not even in Tîrgu Mureş.

 

Comments (1)

Post a Comment