Târgu Mureş
21 Mar, Tuesday
8° C
TOP

Deschidere Loca summer club

În Tg Mureş există un obicei al patronilor să creadă că potenţialii clienţi sunt idioţi. Că aşa cred ei. Că pe banu’ clientului poţi să te pişi  şi clientul e fericit.

Acum pe model Select Boutique se redeschide Black Lord. Ştiţi mizeria aia care semăna a Cămin cultural? kitchos cu 4 boxe ? no exact aşa numa’ că-i zice Loca Summer Club şi petrecerile se ţin la piscină afară.  Evident că mă îndoiesc că o să-i lase cineva să petreaca până dimineaţa acolo afară dar na clientu-i prost, nu gândeşte. (aşa zic ei)

Amfitrionii petrecerii? Dj Nykkotin si Alex Mish. Oameni care au impresia că pe vremea când erau ei în Gallery, clienţii veneau pentru ei şi nu pentru Gallery. Şi chiar au impresia că ştiu să facă şi să dreagă cu promovarea. Au facut mare succes la Cream Cafe de a fost vândut… o să facă mare succes şi aici de o să se închidă pentru că exact ca peste tot dacă nu pricepi că-i business unde trebuie să rezolvi o nevoie ca să obţii profit, mori.

Mă gândeam că mai corect ar fi să i se spună Coca Summer Club. Că oricum Dj Nykkotin si Alex Mish  sunt cei mai piţiponci masculi din Mureş. Decoltaţi până la buric, fotografi şi modele în acelaşi timp,producători şi binenţeles event promoters.  Măcar când era Aciobăniţei la Select ăla muncea frate. Lipea afişe, mergea pe la reviste, pana mea. Cât îl ducea capul dar era muncitor…

Vine autorul hitului Te pup, pa pa! J.YOLO & CHRIS MAYER! oh, ironia Sorţii! cam aşa va fi şi cu clubul… Te pup, Pa pa!

Comments (11)

 • Alinkaaya

  =))))

  reply
 • M

  un citat care mi se pare deosebit de potrivit pentru articolul tău “A judeca este lucrul cel mai uşor şi mai obişnuit; mai greu şi mai rar este să judeci bine. – De ce? Deoarece pentru a judeca e de ajuns să fii superficial şi prost, iar pentru a judeca bine e nevoie de multă gândire şi înţelepciune.” (Henri-Frederic Amiel- nu mă aștept să știi cine e). Cred că asta spune totul… nu știu de ce nu îți numești site-ul CriticInMureș.

  reply
 • Mihai Horga

  Mihai, nu ma apuc sa ma leg de articol fiindca sincer, nu am rabdare. Dar vreau doar sa ma leg de o singura chestie. E una sa vorbesti bazandu-te pe dovezi si e alta sa vorbesti in necunostinta de cauza. De asta te rog foarte frumos sa nu mai vorbesti de Cream lucruri care nu le stii. Daca tu crezi ca s-a vandut Cream fiindca nu mergea bine, te inseli amarnic si am si cum sa argumentez asta, dar nu aici. Nu ma intereseaza ce scrii de altii, e decizia ta, dar cand vine vorba de un lucru pentru care am muncit (si stii de la 11even ca atunci cand muncesc nu dorm nici noptile ca sa fac totul cum trebuie) vreau sa vorbesti argumentat, nu doar cu atacuri ieftine.

  In rest prefer sa se deschida lucruri noi decat sa le vad pe aceleasi. Si Jazz isi deschide berarie langa, se mai deschide Records Cafe, etc. Mult prea multe, de acord, dar prefer sa am o varietate si sa am de unde alege.

  reply
 • Mihai Horga

  No, actually tu ai opinii. Pe asta se bazeaza tot site-ul. Pe opiniile tale, ale Paulei, etc. Nu pe fapte, dovezi, etc. In momentul in care vrei sa discuti argumentat, pe dovezi, sunt aici. Pana atunci n-am ce adauga la astfel de raspunsuri. But in the meantime, gandeste-te putin de ce se vand afacerile…I can tell you at least 3-4 reasons. Sunt curios cate gasesti tu. Dar hai sa nu mai scriem aici ca nu are rost.

  Sincer stau si incerc sa te inteleg si sa inteleg care ti-e scopul cu astfel de comentarii, dar pur si simplu mi se pare ca esti plictisit…Ataci, critici, etc fara argumente, STRICT bazat pe opiniile tale. Astept argumente la atacurile tale. Dupa cum ai spus si la un comentariu mai sus, “va dati cu parerea”. Eu strict te-am rugat frumos sa nu-ti mai dai cu parerea si sa sustii sus si tare, NEARGUMENTAT, un lucru despre munca mea. Nu cred ca am cerut prea mult…

  reply
 • Incomod

  Mister Negrea esti stilul clasic de hater educat. E un lucru elementar, dar am sa ti-l spun oricum. MINTEA MULTA NU AJUNGE. TREBUIE SA AI UN SUCCES RASUNATOR IN SPATE PENTRU A-TI PERMITE SA VORBESTI PE ACEST TON. Deschide tu ceva si da-le tuturor peste nas, aratandu-le cum se face. Sau poate vrei sa pozezi in vreun Mesia care ne va salva pe toti de nicitunustiicine

  reply
 • Incomod

  Si eu am un cal cu aripi dar nu ies cu el ca mi-e expirat permisu de zbor. deh… inconveniente

  reply

Post a Comment