Târgu Mureş
19 Jun, Wednesday
21° C
TOP

Deschidere Oficială OldCity PUB

Chiar dacă deja avem evenimente în OldCity Pub Lansarea oficială, deschiderea , va fi abia sâmbătă 3 septembrie de la ora 21.30 .

Acuma din ce inside information am pot să vă spun că se anunţă a fi unul din cele mai bune pub-uri din oraş cu cafea bună , Bristot, vreo 17 sortimente de ciocolata caldă printre care şi una cu chilli :P. ceaiuri şi cele mai bune granita. Totodată ei sunt imaginea celei mai trendy beri la momentul actual… adica Staropramen. Nefiltrata a devenit banală, aşa că mai nou se beau beri din Cehia , Olanda, Slovacia şi cine ştie ce tări din aceeaşi categorie.Iar Staropramen e cea mai populară din Cehia….

Pentru Lansarea oficială a localului va fi , cum e şi normal, un super concert cu băieţii de la Rotilos. Intrarea este liberă iar mese puteţi rezerva la numărul de telefon 0736.388.923 .

No şi dacă tot deschidere oficială ,e un fel zi de naştere . ziua zero, m-am gândit eu că ar fi frumos să le urăm la mulţi ani toate cele bune şamd. Iar pentru că la Old City sunt numai oameni de treabă la 20 cele mai faine urări le oferim câte un Staropramen sâmbătă din partea casei. Ideea e că pot fi urări de amuzante, pot fi felicitări, poze , absolut orice. Cu cât ne plac mai mult şi mai multe ne putem extinde cu berile… că nu e nimic bătut în cuie.

concursul începe astăzi la ora 12  la amiază şi se termină sâmbătă la ora 12 la amiază. să vă completaţi email-ul corect !

Deci sâmbătă la Old City PUB ne vedem!

Aruncati un ochi şi pe pagina lor de FB

Comments (2)

  • Berea e buna, dar nu trebuie neglijat nici aspectul cu concertul la deschidere, ca inseamna ca oamenii vor face si asa ceva, iar pentru asta trebuie apreciati 🙂
    Deci trag nadejde ca intr-o zi ajung si eu prin Mures la o cantare 🙂

    reply

Post a Comment