Târgu Mureş
28 Sep, Thursday
20° C
TOP

Deschiderea oficială a hotelului PRIVO

Da, știu, sunt un blogger necioplit care nu stie să-și facă treaba. Să trecem peste…

Pe 19 iunie, 2014, s-a deschis hotelul PRIVO. Pentru 2014 a fost în mod sigur cel mai fastuos eveniment, și așa în istorie, ca și participare cred ca e comparabil doar cu deschiderea oficială a cinematografului Cinema City. Pot să vă spun că în calitate de critic, a fost unul din cele mai faine evenimente la care am fost chiar dacă pe ici pe colo au cam forțat lucrurile și s-a cam sărit calul în unele locuri din cauza nevoii de a epata.  Organizare nota 10+ , servicii tot pe acolo, mâncare băutura chiar cele mai bune, invitați mult peste nivelul meu ca sa zic așa, eu fiind om din popor.

Chiar dacă  n-am prins tot evenimentul că am fost ocupat înainte și după dar ca să vă fac un rezumat: au existat practic 4 zone, restaurantul cu terasa, barul de sus cu terasa, Vinoteca și grădina. Peste tot se întâmpla ceva diferit, mâncare, degustări, viztări, artiști, prezentări. Cum ziceam, super eveniment. Am mâncat poate cea mai bună vita pe grătar pe care o să pun mână în curând, estimez că a costat ceva kilogramul de la 100 de lei în sus,mai  era meniu a la carte in restaurant , candy bar și cocktail bar sus , degustare de vinuri cu somelier în cramă, prezentare de modă.

Cele mai multe minusuri din punctul meu de vedere sunt că n-au investit în comunicarea și promovarea acestei deschideri, cum ar fi meritat să fie,  așa că și dacă scriu după o lună majoritatea pozelor și lucrurilor pe care le citiți aici nu le-ati mai citit/văzut niciunde. Pentru că nu s-a ocupat nimeni. Mai mult, fotografii ar trebui să plătească despăgubiri pentru că au făcut unele din cele mai proaste poze pe care le-am văzut în viața mea la un eveniment de calibrul acesta. Estimez că a costat undeva la 20 de mii euro minim evenimentul, iar când investești atât într-un eveniment să nu dai măcar 1000 de euro pe foto/video e o mare prostie pentru că se văd rezultatele mai jos. Pe cât de frumos a fost, pe atât de prost arată din imaginile fotografilor.

Puteau să ne spună nouă și făceam poze gratis as usual cu fotografii noștri, care de bine de rău s-au specializat pe evenimente. În rest mă bucur că se mai investește și în evenimente, mă bucur că există Privo și restaurantul lor care e unul  cele mai bune din Mureș în continuare, le urez să aibă succes dar poate un pic mai mult profesionalism pe partea de marketing n-ar strica.

Știu că sunteți cârcotași și abia așteptați să vedeți cine cu cine, cine a fost și cu ce s-a îmbrăcat, așa ca am făcut o selecție de poze pentru voi. Vă rog totuși să fiți îngăduitori pentru că deși sunt exagerat de proaste pozele, evenimentul a arătat super bine,  a fost organizat cum rar o să mai vedeți în Mureș și a fost totodată generos. Doar lucruri de bună calitate, suficiente cantitativ și fără discriminare.

[AFG_gallery id=’11’]

Comments (2)

  • paula

    Nu sunt eu mare cunoscatoare, dar chiar ca is naspa pozele 🙁

    reply

Post a Comment