Târgu Mureş
27 Nov, Saturday
1° C
TOP

Desculț în iarbă

În foarte scurt timp începe prima ediție Desculț în iarbă , pusă sub tagline-ul ”Până la apusul lunii”! 😀

Astăzi, 3 iunie 2017, va avea loc primul eveniment Desculț în iarbă, organizat de Distinct Events, unde altundeva decât pe insula din Tîrgu Mureș.

Evenimentul va începe la ora 11:30, iar accesul în perimetrul evenimentului se va face cu bacul, acesta având o capacitate de 20 de persoane. Biletul de intrare va costa 15 lei, iar în schimbul biletului, fiecare participant va beneficia de o brățară care va fi valabilă doar în ziua primului eveniment.

Participanții se vor putea relaxa în hamace puse la dispoziție de Băgăngănel.ro și, pentru o experiență completă, sunt încurajați să-și aducă pături și cărți cu ei.

Scena va fi deschisă la ora 11:30 de Raul Hațegan, care va acompania natura cu muzica lui până la ora 19:00.

Începând cu ora 19:00, sufletele vor fi hrănite de concertul jazz susținut de Ana Maria Galea, împreună cu trupa.

Pe lângă toate activitățile puse la dispoziție atât pentru cei mari, dar și pentru cei mici, care vor avea un spațiu de joacă dedicat lor, participanții se vor putea bucura de un apus superb pe râul Mureș.

Între orele 20:30-22:00, organizatorii au pregătit un moment special, un moment de care fiecare iubitor de muzică, de natură și de frumos se va putea bucura. Desigur, la ora 22:00, va începe proiecția filmului, care este în continuare un mister pentru participanți.

Pe tot parcursul evenimentului, participanții se vor putea bucura de cafea de la The Elephant House, de ceva să le satisfacă pofta de dulce de la Cofetăria Artizan, de băuturi răcoritare de la J`ai Bistrot, vinuri pe alese de la Bruno Wine Bar & Bistro și nu în ultimul rând, de burgeri delicioși de la Epic Food Truck.

Fiind toate acestea spune, haideți fuguța pe insulă! Ne vedem acolo, Desculți în iarbă!! 😀

 

Post a Comment