Târgu Mureş
15 Jul, Monday
29° C
TOP

Desculț în iarbă – Estival

Desculț în iarbă în colaborare cu JCI Târgu-Mureș revine pentru a doua oară în această vară în Cetatea Medievală, începând cu ora 11:00 până aproape de miezul nopții.

Organizatorii diSTiNCT events împreună cu JCI Târgu-Mureş susțin și la această ediție campaniile de dezvoltare personală „EduClub” și  „I Love My Health”. Deci și la această ediție vom avea parte de program de sănătate, carte, muzică bună și un film clasic. Sperând că ploaia va ocoli evenimentul, organizatorii promit un film minunat ce va readuce glamour-ul clasic hollywoodian. Titlul filmului rămâne un mister până la momentul proiecției.

Participanții sunt încurajați să-și aducă pături și o carte pe care o pot dona, iar la schimb vor primi o carte nouă, în cadrul campaniei  „Blind Book” susținută de JCI .

De această data va cânta trupa iarba Fiarelor care îi aduce laolaltă pe Cristi Chiriac (voce & chitară), Radu Zăgrean (tobe & percuție) și Ionuț Burcușel (chitară bass). Trio-ul face o simbioză între versuri, ritmuri elemente de folclor autentic și influențele muzicale recente.

Programul evenimentului

11:00 – 23:00 Relaxare

11:00 – 21:00 DJ

17:00 – 20:00 Campanie socială JCI Târgu-Mureş: „EduClub”

17:00 – 18:00 Campanie socială JCI Târgu-Mureş: „I Love My Health”

18:00 iarba Fiarelor – Concert live

21:00 Proiecţie de film

Food & Drinks

Intrarea este ca de obicei liberă.

Post a Comment