Târgu Mureş
27 Nov, Saturday
1° C
TOP

Desculț în iarbă

Lipa, lipa, fâș, fâș prin iarba verde!

Deja zâmbesc când mă gândesc la acea plăcută senzație… ahh!!  

diSTiNCT events și noi te scoatem la „Desculț în iarbă” !!  😀

Ce este “Desculț în iarbă” ?

este un concept de eveniment care s-a născut din nevoia locuitorilor Tîrgu Mureșului pentru relaxare, o idee care urmează să aducă oamenii împreună într-o locație atât de ”controversată”, dar absolut superbă și în același timp un eveniment care va aduce multe zâmbete și bună dispoziție.

Unde și când va avea loc?

“The Island Tîrgu Mureş” este magica locație iar data evenimentului este 3 iunie 2017. Aceasta este prima ediție care face parte dintr-o serie de 5 evenimente desfășurate în aceeași locație pe tot parcursul verii și care va fi pusă sub semnul Desculț în iarbă ”până la apusul lunii”.

Cum va decurge?

Evenimentul se va începe la ora 11:00 a.m. , pentru că niciodată nu e prea târziu pentru cafea într-o zi plăcută de sâmbătă. Accesul la eveniment se va face cu bacul, capacitatea acestuia fiind de 20 de persoane.

Participanții se vor putea relaxa în hamace, pe pături cu o cărticică în mână, la umbră sau soare…

Evenimentul va fi acompaniat de un DJ până la ora 18:00, după care, pe plăcuta insulă se va asculta notele jazz-ului live. La lăsarea întunericului, sub clar de lună, participanții la eveniment sunt invitați la film, al cărui titlu va fi un mister până în ziua evenimentului, însuflețit nu doar de cerul înstelat, dar și de decorul format din ghirlande luminoase.

“Desculț în iarbă” va avea și un spațiu dedicat copiilor și un food court.

Ce trebuie să faceți ca să ajungeți la eveniment?

Să aveți asupra voastră zâmbetul pe buze, o păturică, o carte sau acel ceva care vă ajută la relaxare și să achitați taxa de acces adică 15 lei.  Accesul este gratuit pentru copii până la vârsta de 14 ani.

Al 2-lea eveniment programat va avea loc pe data de 8 iulie 2017 sub denumirea „Descult in iarbă până la răsărit”…

Post a Comment