Târgu Mureş
21 Apr, Sunday
9° C
TOP

Despre petrecerile din weekendul trecut

E joi astăzi dar am hotărât să vă împărtăşesc unde am fost şi cum m-am simţit weekendul trecut.

Asta pentru a vă face o imagine cu ce opţiuni aveţi pentru serile de la sfârşitul săptămânii.

Prima seară (adică vineri) am fost în Office, unde nu s-a ţinut concert live, dar bineînţeles că muzica rock a fost la putere. S-a început lejer, fiecare la locul lui, până la un moment dat (câteva beri mai târziu) , când lumea a început să danseze şi aproape toate scaunele erau goale. Localul a fost ocupat la capacitate maxima şi mă îndoiesc că cineva de acolo a regretat opţiunea de a-şi petrece seara în Office.

Sâmbătă seara am fost în Gallery The Pub, cu toate că am primit nişte urări nu prea prietenoase din partea impresarului. Aşa….nu am avut masă, pentru că a fost o decizie ad-hoc, astfel că ne-am desfăşurat la bar. Pub-ul a fost plin până la refuz, nu am ce reproşuri să le aduc, lumea se distra foarte bine şi am văzut oameni venind chiar şi la 2 dimineaţa. Muzica e cam de toate genurile, dar se axează pe pop-dance, muzică cunoscută de lume, versuri uşor memorabile şi pe care te poţi mişca în voie. Barmanii erau atât de ocupaţi, încât abea puteau face faţă solicitărilor, dar erau prietenoşi. Am avut un foarte mic conflict cu băiatul de la bar, când mi s-a părut că a fost puţin nepoliticos, dar într-un final totul s-a încheiat cu zâmbete. Dacă vreţi să mergeţi în Gallery The Pub, faceţi-vă rezervare din timp la nr de tel +40 726684444, sau puteţi merge şi fără masă, pentru că au GARDEROBĂ (mare avantaj).

Weekendul acesta ajung în Backstage, dar despre asta urmează un articol în viitorul apropiat :).

Poza e luată de aici.

PS: mai avem câteva zile şi ne aniversăm. La mulţi ani OutInMures!!!!!!

Comments (1)

  • mihai

    hehe :)) si cica avem noi ceva cu gallery :)) de la noi numai de bine… again. E Vasile Impresaru` btw. ar trebui sa-i facem un Meme :))

    reply

Post a Comment