17 Jun, Monday
0° C
TOP
Detectorul de minciuni

Detectorul de minciuni

”Detectorul de minciuni” demonstrează că adevărul doare, dar și gâdilă. Hai la teatru ca să vezi dacă treci testul!

Piesa de Vasili Sigarev este o producție a Companiei „Liviu Rebreanu“ a Teatrului Național Târgu-Mureș în parteneriat cu Asociația Pentru Teatru Liviu Rebreanu. Traducerea piesei a fost realizată de Ion Vântu, regia aparținându-i Laurei Moldovan, iar scenografia a fost concepută de Măriuca Ignat.

Boris și Nadejdea, un cuplu al zilelor noastre, pendulează cu grație între dragoste și ură.După douăzeci de ani de căsnicie, acumulările, frustrările şi minciunile ies la iveală în urma unei ședințe de hipnoză, declanşând panică, revoltă, disperare, iar publicului, hohote de râs însoțite, nu o dată, de lacrimi. O comedie cu treceri de la amuzament la emoţie, de la zâmbet la introspecţie.

Din distribuție fac parte actorii Ion Vântu, Bianca Fărcaș, Tiberius Vasiniuc și Luchian Pantea, iar muzica originală și versurile sunt semnate de Sebastian Tătar și Luchian Pantea.

Hai la ”Detectorul de minciuni”

sâmbătă, 25 ianuarie 2020, ora 19:30, la Sala Mică

Spectacolul are durata de 1h 40min (fără pauză).

🛑16 ani +

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la Casieria din incinta Teatrului – de marți până vineri între orele 9:00 și 15:00 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor sau la nr. 0365-806.865 și

la Agenția de Bilete din incinta Palatului Culturii – de marți până vineri între orele 12:00 și 17:30 sau la nr. 0372-951.251.

Bilete și abonamente online: www.biletmaster.ro 

Hai mai des anul acesta la teatru! Hai să vezi dacă treci Detectorul de minciuni! 😉

Post a Comment