Târgu Mureş
25 Apr, Thursday
9° C
TOP

Emisiunea online ”Din vorbă-n vorbă” cu Loredana Dascălu

Loredana Dascălu, actriţă a Companiei „Liviu Rebreanu“ te așteaptă la o poveste, live, la „Din vorbă-n vorbă“!

Izolarea fizică stârneşte sentimente acute de dor, iar nostalgia după freamătul sălilor de teatru pline nu sunt de natură să ne binedispună. Dacă nu poți ajunge la actorii tăi preferaţi, teatrul ți aduce la domiciliu, în vervă şi cu chef de vorbă.

Compania „Liviu Rebreanu“ îți dă întâlnire în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe pagina de Facebook a Teatrului Naţional Târgu Mureş cu un actor sau o actriţă care îți vor spune poveşti cu miez şi haz despre câte-n lună şi în stele şi, bineînţeles, îți vor răspunde întrebărilor pe care le vei putea adresa prin intermediul mesajelor.

În cadrul celui de-al cincilea episod al emisiunii online „Din vorbă-n vorbă“, Loredana Dascălu îți va ţine companie şi îți va oferi toate motivele să te bucuri: are o fire jovială şi sociabilă, e tonică,e pasionată de literatură şi muzică, iubeşte animalele şi se implică în tot ceea ce face cu multă pasiune. Nu în ultimul rând, Loredanei îi place să răspundă la întrebări cu schepsis, prin urmare, le aşteaptă pe ale tale.

Așadar, hai sâmbătă, 2 mai 2020, de la ora 20:00, pe pagina de Facebook a Companiei „Liviu Rebreanu“ !

 

„Din vorbă-n vorbă“, depăşim carantina cu voie bună şi energie pozitivă, împreună cu actorilor Teatrului Național! 🙂

Post a Comment