Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
14° C
TOP
Dinte pentru dinte

Dinte pentru dinte

Dinte pentru dinte un deliciu pentru spectatori, la teatru! 🙂

Doi băieți se bat în curtea școlii, iar unul îi rupe celuilalt doi dinți cu un băț. Acțiunea se mută repede într-un apartament la ușa căruia sună părinții „agresorului“ pentru a răspunde cei ai „victimei“. Aceștia nu doar că le răspund, dar îi și invită înăuntru.

Ce urmează de aici, puteți vedea în acest spectacol, după „Zeul carnagiului“ de Yasmina Reza, în regia lui Cristi Juncu, beneficiind de scenografia lui Cosmin Ardeleanu.

Din distribuție fac parte actorii Companiei Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu Mureș: Nicu Mihoc, Elena Purea și Roxana Marian, invitat special fiind Vlad Zamfirescu, actor al Teatrului Bulandra din București.

Despre acest spectacol, în presă:

„Cvartetul de interpreți funcționează fără cusur. Vlad Zamfirescu, și el pasionat de scrisul Yasminei Reza, nu e deloc un intrus, a făcut urgent echipă cu cei doi experimentați colegi târgumureșeni – Elena Purea și Nicu Mihoc, iar Roxana Marian pe care o văd pentru prima oară într-un rol consistent e, la rându-i, fără cusur. Cum e întreg spectacolul, de altfel.“

Mircea Morariu – Adevărul

Reprezentaţia va avea loc duminică, 26 ianuarie 2020, ora 19:00, la Sala Mare.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la Casieria din incinta Teatrului – de marți până vineri între orele 9:00 și 15:00 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor sau la nr. 0365-806.865 și

la Agenția de Bilete din incinta Palatului Culturii – de marți până vineri între orele 12:00 și 17:30 sau la nr. 0372-951.251.

Bilete și abonamente online pe www.biletmaster.ro.

Hai mai des anul acesta la teatru, hai la Dinte pentru dinte! 😀

Post a Comment