Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
13° C
TOP

DJ Sterbinszky în Zanza

Nu sunt mare cunoscătoare sau ascultătoare de muzică electronică, dar de DJ Sterbinszky am auzit şi eu, ba chiar am fost la o prestaţie de-a lui.

Se face că eram în liceu şi cercul în care mă aflam pe atunci, asculta şi muzică din asta aşa mai electronică. Şi din vorbă în vorbă mă trezesc că pornim spre Cluj, în timpul săptămânii, cu toate că a doua zi aveam şcoală. Dar ce mai conta, noi voiam distracţie şi muzică.

Toată mişcarea s-a ţinut în Tutankamon, aşa îi zicea pe vremea aia, acum cred că îi zice Obsession, dacă mai există. Îmi amintesc că era lume multă (şi frumoasă, vorba cantecului). Deci încă de pe vremea aceea, lumea era prezentă şi încântată de acest DJ. Doar o piesă ştiam de la el, dar era catchy tare :).

Weekendul acesta, mai exact vineri 1 Februarie, începând cu ora 22.00, DJ Sterbinszky vine în Tîrgu Mureş să facă atmosferă în Zanza. Dacă sunteţi fani, nu ezitaţi să daţi o tură pe acolo. M-aş duce şi eu dacă nu aş fi plecată weekendul acesta (tot) la Cluj. Ce ţi-e şi cu aranjamentele acestea cosmice :).

Post a Comment