Târgu Mureş
30 Nov, Thursday
-3° C
TOP

Doar 10 zile până la TEDx Tîrgu Mureş!

În caz că nu ați fost atenți la anunțurile din ultimele două luni, în doar 10 zile va avea loc evenimentul TEDx Tîrgu Mureş: Future Unchained. 

Sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 11:00, organizatorii vă așteaptă la Palatul Culturii pentru o doză de inspirație.

TEDx Tîrgu Mureș este un eveniment realizat sub licenţa independentă TED (www.ted.com), cu scopul de a declanșa conversații, de a lega conexiuni, de a întări comunități și de a transmite idei care merită promovate, răspândite. La această conferință fiecare speaker va avea la dispoziție câte 12 minute pentru a ne elibera gândurile prin tema viitorului: „Future Unchained”. Aceste discursuri multidisciplinare vor fi inspirate din domenii precum tehnologie, management, ştiinţă, artă şi educaţie. Îi vom vedea pe scenă pe: Csaba Böjte, Diana Petre, Zoltán Tűndik, Ina Catrinescu, Rózsa Kiss, Dávid Puskás, Emese Abigail Fayk, Adrian Mureşan, Mark Evans, Boróka Panna Kopacz şi Csongor Lengyel.

Ce este viitorul? Pare o întrebare grea, dar cel mai simplu poate fi conceput ca si rezultatul prezentului pe care îl trăim aici şi acum. Probabil toți ne temem de viitor pentru că nu-l cunoaștem. Probabil toţi credem că nu putem face nimic şi nu putem să schimbăm lucrurile rele în bine. Probabil toţi credem că suntem doar victime şi că această condiţie nu se va schimba niciodată. Trebuie să devenim conștienți, că viitorul depinde de noi.

ne spune echipa TEDx Tîrgu Mureş.

Conferinţa TEDx Tîrgu Mureş nu se va compune doar din talk-uri. Datorită echipei Building Bridges Dance şi Navarra Dance by Macaveiu Blanka vom vedea un spectacol de dans, structurat ca și intermezzo-uri, care va înfățișa legătura dintre trecut, prezent şi viitor prin perspectiva dansului.

Cum spunea Dr. Joseph Murphy, schimbă-ţi gândurile şi ţi-ai schimbat soarta.

Grab your ticket and join the fun! 😀

Post a Comment