Târgu Mureş
18 Jun, Tuesday
25° C
TOP
doneaza sange

Donează sânge și Shopping City Târgu Mureș îți recompensează generozitatea cu Starbucks

Deși faptele bune rămân de cele mai multe ori anonime, Shopping City Târgu-Mureș s-au hotărât ca de această dacă acestea să fie recompensate cu cea mai populară cafea din lume.

 În perioada 15 aprilie – 30 iunie, Shopping City Târgu Mureș, în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Târgu Mureș, lansează campania „Donează Sânge, Dăruiește Viață”. La Shopping City Târgu Mureș, gesturile frumoase sunt răsplatite cu produse și momente de relaxare la Starbucks, una din cele mai cunoscute locații din oraș. Oricine dorește să se implice, prin donarea de sânge, este recompensat de către centrul comercial cu un voucher la cea mai apreciată cafenea din Târgu Mureș. Astfel, donatorii de sânge se pot bucura de o porție de energie pentru întreaga zi, în semn de recunoștință pentru grija pe care o au pentru cei de lângă ei. 

Persoanele interesate se pot implica în campanie, urmând pașii de mai jos:

1. Donează sânge la Centrul de Transfuzie din Târgu Mureș;

2. Se prezintă cu certificatul de donator la InfoDesk-ul Shopping City Târgu Mureș;

3. Primesc instant un voucher Starbucks, în semn de recunoștință pentru altruismul de care au dat dovadă.

Pe 7 aprilie, Shopping City Târgu Mureș a sărbătorit Ziua Internaționala a Sănătății alături de cei 28 de angajați ai Centrului de Transfuzie din oraș. Starbucks s-a alăturat acestei inițiative, dăruind angajaților cafea cu mesaje personalizate în ton cu sărbătoarea.

Campania „Donează Sânge, Dăruiește Viață” face parte din platforma de responsabilitate socială #ResponsiblyTogether (Responsabili, Împreună). Aceasta reprezintă angajamentul Shopping City Târgu Mureș la nivel de grup pentru susținerea și dezvoltarea comunităților. Platforma reunește toate inițiativele dedicate pilonilor de sustenabilitate precum educația, comunitatea și protecția mediului. 

Măsuri sporite de protecție în mall

Shopping City Târgu Mureș controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială de minimum 2 metri, pentru un shopping responsabil și în siguranță. De asemenea, centrul comercial garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat și schimbat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Shopping City Târgu Mureș: certificat internațional pentru măsurile de prevenție COVID-19

Shopping City Târgu Mureș a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Puteți urmări toate evenimentele și proiectele Shopping City Târgu Mureș pe site-ul shoppingcitytargumures.ro, pe pagina de  Facebook și Instagram.

Post a Comment