Târgu Mureş
15 Jul, Monday
30° C
TOP

DownSound Party

Din nou sâmbătă 23 aprili va fi party Drum & Bass la sala ASA.

Ce nu v-am spus data trecută e că am fost la ultimul party. Şi profit de ocazie ca să vă dau un feedback. Din punct de vedere al Sălii mi se pare super, e ascunsă , pitită, din stradă nu stii ce e înauntru. În sală e un bar improvizat , mese scaune fotolii canapele , dar toate old şi numai potrivite pentru un party underground. Scena e plină de aparatură, au inclusiv lumini şi instalaţie de fum. Muzica e bună , foarte bună.

Ce nu-mi place? sunt o mulţime de copii. Adică noi, am fost cu un prieten bun ADI,  la 23 respectiv 24 de ani ne simţeam bătrâni, rău! cred că şi păream ciudaţi acolo dar efectiv eu mă gândeam că dacă ar da poliţia pe acolo aş putea fi considerat pedofil. nu ne potriveam în peisaj….  în fine. Deci în afara faptului că la astfel de petreceri ar trebui sa fie absolut interzis accesul celor sub 18 ani….  E super.

S-ar putea totuşi să greşesc , noi am plecat la 12:30 de acolo pentru ca motivele de mai sus. Se poate sa se fi schimbat atmosfera după ce am plecat dar oricum…. prima impresie… nu e ok.

Acum va fi un Nou party sâmbătă de la ora 22:00 şi vreau să-l promovez pentru că eu sunt un big big fan al petrecerilor Underground, cu muzică bună, super atmosferă iar dacă e Drum &Bass pe mine m-ai cucerit. preţurile la băutură sunt ok, alcool din Belşug , ca şi locaţie e Bestial vă recomand. E varianta mureşeană la rave party-urile care le vedeţi în filme.  Mie asta îmi place să cred.

Intrarea e 10 Lei.

Line-up e format din
22:00 – 12:00 — Addo
12:00 – 02:00 — K-Lu
02:00 – 03:30 — Jungsoul & Mc Sirgheizen
03:30 – 05:00 — Rock Lumen

dacă nu ştiţi unde să vă distraţi de în noaptea de Înviere, o opţiune foarte bună e Sala ASA!

Comments (2)

  • Cricu

    mereti si voi la biserica ma PACATOSILOR, arzavar jaru, noa auzi la ei ca le trebe chefuiala de inviere :)))…Mereti ma si luati lumina si pita cu jin :))

    reply

Post a Comment