Târgu Mureş
01 Apr, Saturday
6° C
TOP

Dress to Impress @Saga

Joi, 20 martie, începând cu ora 22:00, StudCard și ASF (Asociația Studenților Farmaciști) s-au asociat pentru a da startul unei petreceri de mari proporții. Locația aleasă este SAGA – Cocktails and Dreams, local ce a devenit îndrăgit și frecventat de studenții târgumureșeni.

Organizatorii vor încerca să te impresioneze la această petrecere, dar și tu trebuie să îi impresionezi. Titlul spune tot, desigur prin vestimentație.

Pentru ca prezența ta să fie asigurată și să merite cu siguranță, organizatorii te așteaptă cu o ofertă de 10 shot-uri la doar 40 lei!

Atmosfera și muzica este asigurată de Dj Matei Adrian ( PartyDjs Mureș ) – www.partydjs.ro.

Intrare:
* până la ora 23:304 lei pentru toată lumea
* după ora 23:304 lei – cu StudCard / 7 lei – fără StudCard

Rezervări la nr. de telefon: 0745-131.020

Distrează-te cu “stil”!

 

Csütörtökön, március 20-án, 22:00 órától, a StudCard és az ASF összeálltak, hogy egy nagyszabású bulit hozzanak létre. Az általuk választott helyszín a SAGA – Cocktails and Dreams, amely mostanában sok vásárhelyi fiatalt vonzz és nem csak. A szervezők megpróbálnak lenyűgözni, de cserében te is ugyanezt kell tedd. A cím magáért beszél, természetesen az öltözeted segítségével.

Ahhoz, hogy a részvételed bizonyos legyen és számodra meg is érje, a szervezők az alábbi kedvezményt nyújtják: 10 shot-ot vásárolhatsz, 40 lei értékben!

A hangulatot és a zenét  Dj Matei Adrian  biztosítja ( PartyDjs Mures ) – www.partydjs.ro.

Belépő:

*23:30-ig-4 lei mindenki számára

*23:30 után-4 lei StudCard esetén/7 lei-StudCard nélkül

Asztalfoglalás: 0745-131.020

Szórakozz “stílusosan”!

Post a Comment