Târgu Mureş
30 May, Thursday
17° C
TOP
Programul Național de Mentorat

Drumul către Antreprenoriat prin Programul Național de Mentorat

Programul Național de Mentorat Intensiv pentru  activități de  Consultanță în Management a ajuns la Ediția a II-a!

În scopul propulsării spre o carieră de consultanță, începând cu 10 decembrie 2020, s-a dat startul la înscrierile pentru cea de-a doua ediție a Programul Național de Mentorat Intensiv pentru Activitățile de Consultanță în Management. Perioada de depunere a aplicațiilor se încheie pe 10 ianuarie 2021, urmând ca evaluarea fișelor de înscriere, afișarea rezultatelor și semnarea contractului de mentorat să se desfășoare până la finele lunii ianuarie.

Prima ediție a avut o rată de succes de 100% și toți absolvenții programului de mentorat și-au înființat propria firmă de consultanță. Ca atare, organizatorii își propun și de această dată susținerea tinerilor care își doresc o carieră în domeniu consultanței în management, în vederea programării, elaborării și implementării de proiecte cu finanțări nerambursabile.

Programul este GRATUIT (cu condiția finalizării lui conform informațiilor prezentate pe website) și se adresează cetățenilor români cu vârsta până în 40 de ani, cu experiență de maximum doi ani în domeniul consultanței în management, cât și persoanelor fără pregătire profesională sau academică în domeniu, care își asumă ca, până la final, să înființeze o societate de consultanță.

Structura programului include trei întâlniri de grup și activități online de mentoring săptămânale care să permită o cunoaștere temeinică a domeniului, cu exemple practice, cu un cadru interactiv și inovator, concentrate pe 11 teme și desfășurate pe parcursul a 4 luni (01 februarie 2021 – 6 iunie 2021). 

Cine sunt mentorii?

Organizatorii programului – JCI Târgu Mureș, vă asigură că veți avea acces la cele mai bune informații de la cei mai pregătiți oameni din domeniu pentru a vă dezvolta afacerea. Coordonatorul de mentorat al acestei ediții este Ilariana Maria Jors. Cu  o experiență de peste 10 ani în elaborarea și implementarea de proiecte din fonduri nerambursabile, Ilariana încurajează spiritul antreprenorial, facilitează înțelegerea necesităților clienților și adaptarea serviciilor la piața aflată în plină inovare.

De data aceasta, echipei i s-au alăturat 3 mentori noi, participanți ai ediției precedente care au rămas plăcut surprinși de informațiile primite: 

Ionuț Pricop cu 9 ani de experienta în tehnologii sustenabile(verzi) și acum în biotehnologie;

Anamaria Vodă are peste 5 ani de experiență în domeniul tehnic – vânzări, achiziții, relații cu clienții iar din 2016 a activat în mai multe ONG-uri ocupând poziții de project manager în TechDrive și JCI Târgu Mureș. În 2021 va fi project manager al acestui Program de Mentorat și Vicepreședinte Resurse Umane. 

Vlad Popescu cu 15 ani în mediul privat, activând în companii internaționale în domenii diverse, precum contabilitate, administrativ, achiziții, ajungând până la ocuparea postului de Director de producție.

Echipa ediției 2021 te invită, așadar, să participi la acest program, extins la nivel național, care îți inspiră noi oportunități de dezvoltare și autodepășire. 

Formularele pentru înscrierea în program se găsesc pe site-ul JCI Targu Mures la secțiunea Formulare și Documente, acestea se pot descărca, completa și trimite pe adresa: mentoring.cons@gmail.com

Pentru mai multe detalii legate de această ediție a programului de mentorat, puteți vizita atât pagina de Facebook JCI Târgu-Mureș, cât și site-ul oficial.

Comments (1)

  • gigi duru

    Meanwhile in Tirgu Mures: “In scopul propulsarii spre o cariera”

    reply

Post a Comment