Târgu Mureş
05 Mar, Tuesday
13° C
TOP

Easter Brunch la Privo!

Paștele este una dintre marile sărbători ale anului care reunește toți membrii familiei acasă; este o sărbătoare cu povești, relaxare, râsete între membrii familiei.

A doua zi de Paște, însă, este ziua liberă dedicată socializării, în oraș de cele mai multe ori. Dacă nu ai făcut program familiei încă, îți fac o sugestie pentru o dimineață și după amiază frumoasă, relaxantă într-un mediu potrivit.

Hotel Privo te invită, în data de 21.04.2014, în intervalul 11:00-16:00, să petreci Sărbătoarea de Paște împreună cu familia la restaurant Privo, care vă așteaptă pe toti cu o gamă largă de preparate speciale.

Vă veți putea bucura de ”Live Cooking Station” cu preparate asiatice, ”Carving Station” cu pulpă de miel și ierburi aromatice, precum și multe alte specialităţi –Paella, Empanada sau jambon de porc în crustă.

Băuturile răcoritoare, apa și clasicul Sangria fac parte, de asemenea, din oferta Easter Brunch.
Nu trebuie să îți faci griji pentru cei mici pentru că aceștia se vor putea bucura de un program special, pictând sau participând la jocuri tematice și la căutarea de ouă cu premii, atât pentru ei cât si pentru cei mari. 🙂

Astfel a doua zi de Paște poate fi diferită, plăcută, lipsită de grija gătitului, servitului și a copilului; poate fi în stilul Privo!!

Preț/persoană este de 140 lei. Doi copii de până la 12 ani însoțiți de un adult-gratuit!

Dacă faci rezervare și plătești integral până în data de 10 aprilie, primești 10% discount!

Rezervările se fac la nr. 0737-337.733

Răsfață-ți familia, în a doua zi de Paște, la Easter Brunch!

Post a Comment