Târgu Mureş
05 Dec, Tuesday
-4° C
TOP

ELECTRIC CASTLE 2015 anunță primii artişti confirmaţi!

După primele două ediții de Electric Castle vine rândul celei de-a 3-a, care se anunță a fi și mai mare, mai bună, mai electrică cu 6 scene și peste 150 de artiști!

Primii performeri ai festivalului au fost confirmați: The Cat Empire, Siriusmodeselektor, Roni Size Reprazent Live, High Contrast, Asian Dub Foundation, Dub Pistols, Blomqvist live, DC Breaks, Dub Phizix & Strategy, Evil Nine, Vadim & Yarah Bravo, Soom T & Jstar, Cosmin TRG, Vakula, Radikal Guru, Eliphino, Drugs, Benny Page.

Acestă ediție de Electric Castle se va desfășura în perioada 25-28 iunie din 2015, la Bonțida. Evenimentul este organizat, ca și anul trecut, de Boiler Events!

Biletele au fost puse deja la vânzare!

Fiți Early Birds și vă puteți achiziționa biletul, până în 18 decembrie, la pretul de 179 lei, sau 238lei cu camping! Foarte important: achiziționarea biletelor de camping este deschisă doar până în data de 25 mai 2015!

Abonamentele le puteți cumpăra de pe www.eventim.ro, din reţeaua Eventim, de la partenerii oficiali ai festivalului, dar şi folosind aplicaţia mobile Electric Castle (disponibilă pe Android şi pe iOS).

Revenim cu informații proaspăt culese!!

Stay tuned!!

Post a Comment